Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok férfi, aki még 30 felett is otthon él a szüleivel?

Figyelt kérdés

Eddig 5 emberrel randiztam társkereső appon, 3-ból ketten még felnőttként is otthon éltek, ebből egynek munkája sem volt. Barátnők, nő ismerősök is erről számolnak be.

Nem hiszem, nagy igényeim vannak, tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz pl. saját ingatlant venni. De az, hogy valaki legalább egy albérletben éljen, legyen jogsija (autóhoz sem ragaszkodom) és egy rendes munkája szerintem alapvető kellene legyen. Magyarul az, hogy legyen önfenntartó.

Miért van ez? Cáfoljatok meg, ha ez csak az én balszerencsém. 31/N

2023. júl. 29. 19:25
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
75%
Az ai amiről beszélsz max a hivatali patkányokat cseréli le. VAgy úgy gondolod az élő erőt valami nyomorékul mozgó robottal pótolják? A vállalatoknak sem éri meg rövidtávon márpedig egy hektikusan változó piacon nem életbiztosítás több 10 milliós robotot venni ahelyett, hogy a gyári melós elkapná havonta azt a 300-500ezer forintot. "Kuka" robot nem fog neked dobozt hajtogatni, amikor 5 mp alatt megcsinálod. Emberszerű robotokat max a szexiparban fogsz látni, ami képes lehajolni, gugolni és szétteni a lábait. Tehát egyszerű feladatokat megtud majd csinálni.
2023. júl. 30. 10:52
 42/53 anonim ***** válasza:
48%
Ide is leírom, hogy ha a csajok ennyire rá vannak fixálva a lakásra, és egy pasinak megvan a pénz, akkor miért venne lakást Magyarországon? Keletebbre olcsóbbak a lakások, és hát ugyanolyan csajok vannak ott is...:D Ráadásul hosszú távon a pénzét sem inflálják el. Szóval ok, a magyar csajok nagyon rámennek a lakás+kocsi kombóra, de azt nem feltétlenül kell Magyarországon megvenni..:DD
2023. júl. 30. 11:37
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
Bennem az a kérdés merült fel, hogy a kérdező hol lakik?
2023. júl. 30. 11:49
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

41# nem milliós robotokról beszélek, hanem pl. a Mammut moziról, ahol már nem embertől veszed a jegyet, vagy az összes szolgáltatóról, ahol egy szar robottal kell megértetnem, hogy rossz helyre küldik a számlát, vagy a SPAR-ról, ahol a pénztáros helyett a vásárló és egy robotkassza intézi a fizetést, vagy az ATM-ek, MÁV-os jegykiadó automaták ugyanezt művelik. Szelíd dobozok, amelyek egy-egy embert feleslegessé tesznek. De sok tőzsdei cég is már algoritmusokat használ, mert azok pár ezrelékkel jobbak az adásvételben, mint az élő emberek. Itt nem a fejlesztésekkel van bajom, hanem a paradigmával. Ez a gazdasági berendezkedés fő oka a tőke folyamatos koncentrálódásának. Van egy ilyen jóravaló, más esetben cinkos belenyugvás, hogy nem probléma, hogy a világ 8 leggazdagabb emberének vagyona nagyobb, mint a legszegényebb 2,5 milliárdé.

Közben a feleslegessé tett embereknek a maguk gondja, illetve az államé, hogy ők valami új helyen találjanak megélhetést.

E helyett az is lehetne, hogy úgy automatizálunk, hogy az nem kevesek hasznát növeli, hanem az egész társadalmáét, és így mindannyiunknak kevesebbet kellene dolgoznunk, plusz, így akkor nem lenne szükség új munkahelyekre, ami által csökkenne a természet terhelése is. De mindegy, ez már távol van az eredeti kérdéstől...

2023. júl. 30. 14:04
 45/53 anonim ***** válasza:
32%
A spáros kasszás szerintem nem fogja sajnálni a munkáját, a mávos jegykiadó pedig emelje meg a kövér seggét és végezzen hasznosabb munkát. Az ilyen biztonsági őrök, meg hasonló munkakörűek nemszeretik a kétkezi munkát. Őket sajnáljam, ha lecseréli egy gép? :D "Jájj szegény!"
2023. júl. 30. 14:25
 46/53 anonim ***** válasza:
#43 Bennem is felmerült, meg is kérdeztem. Válasz nincs...
2023. júl. 30. 15:01
 47/53 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom otthon, anyucival.

2023. júl. 31. 05:56
 48/53 anonim ***** válasza:
78%

Így van, sok nő él anyucival,nagymamóval és azonnal le akarnak pattanni és befészkelni egy pasihoz.

Nem mondja ki a legtöbb,de így van.Sznak aztán anyura,apura, mamára, csak otthonról lekoccolhasson...

2023. júl. 31. 06:04
 49/53 anonim ***** válasza:
100%

Bár még nem vagyok 30 felett (de közeleg a 30), én is otthon élek, úgy is, hogy van saját lakásom. Mondjuk az most pont felújítás alatt áll (én csinálom saját kezűleg), de ha kész lesz sem valószínű, hogy elköltözöm otthonról.

Az ok nagyon egyszerű: mi a francért éljek külön tök egyedül, ha jóba vagyok a szüleimmel, tudok nekik otthon segíteni, ráadásul egy nagy családi házban élünk? Mindenkinem jó ez így, őket nem zavarja, hogy otthon vagyok, nem vagyok plusz költség meg semmi ilyesmi, én tudok félretenni, spórolni stb.

Ha lenne barátnőm, vagy legalább ismerkednék valakivel azt mondom, fél-egy év járás után biztosan odaköltöznénk a lakásomba, de mivel ez a dolog esélytelen így maradok otthon.

2023. júl. 31. 09:02
 50/53 anonim ***** válasza:
27%
49 az ilyet inkább parazitaként jellemzik a szüleim. Inkább csak kénytelenek elviselni mégiscsak a gyerekük vagy.
2023. júl. 31. 09:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!