Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok férfi, aki még 30 felett is otthon él a szüleivel?

Figyelt kérdés

Eddig 5 emberrel randiztam társkereső appon, 3-ból ketten még felnőttként is otthon éltek, ebből egynek munkája sem volt. Barátnők, nő ismerősök is erről számolnak be.

Nem hiszem, nagy igényeim vannak, tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz pl. saját ingatlant venni. De az, hogy valaki legalább egy albérletben éljen, legyen jogsija (autóhoz sem ragaszkodom) és egy rendes munkája szerintem alapvető kellene legyen. Magyarul az, hogy legyen önfenntartó.

Miért van ez? Cáfoljatok meg, ha ez csak az én balszerencsém. 31/N

2023. júl. 29. 19:25
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
85%
Önfenntartónak lenni lehet ám a szülőkkel lakva is.
2023. júl. 29. 20:12
 12/53 anonim ***** válasza:
18%

Mert a szulok segitik vagy nem hagyjàk leválni.

Nekem néha olyan fura is ez.

Pasik jó kocsik átlagbèr mellett de se lak er se rezsi se kajára nem költenek semmi gondjuk csak hogy legyen egy lyuk.

En meg alberlet éhbèr szüleim nullával kiraktak vért izzadok egyedul.

Ezek meg a klímás kocsiban vigyorognak. Meg kokoznak is sokan.

2023. júl. 29. 20:24
 13/53 anonim ***** válasza:
19%
*se lakbèr
2023. júl. 29. 20:26
 14/53 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom. Nekem már 24 évesen mondogatták szülők, rokonok, hogy nagyon nem jó, hogy otthon lakom, menjek dolgozni és albérletbe. Aztán akkori páromhoz költöztem és így megoldódott a dolog. Lakhatásra (bérleti díjra) eddig soha nem kellett költenem.

Szóval megértem, hogy nem minden eset ugyanolyan. Csak találkoztam olyannal is, aki már egy éve munkát "keresett", miközben egész nap filmeket nézett és úgy lakott otthon. Aztán most kapott egy lakást és ott van. De nekem mérhetetlen kiábrándító az, ha valakinek semmi terve a jövőre nézve vagy szándék, hogy valami változtasson. Ilyen emberrel nem lehet közösen tervezni.

2023. júl. 29. 20:27
 15/53 anonim ***** válasza:
91%

Nem egy pasit ismerek akik addig élnek otthon mig ki nem halnak a szulei es övé lesz a ház is.

Ezt el is szokták mondani hogy nem akarnak el.se költözni soha. (Merthát akkor fizetni is kéne a lakbért vagy saját ingatlanra).

Ma nem az megy hogy 2 fiatal összeáll es felépítik a maguk fészkét. Hanem egyszeruen ki se repülnek a fiókák. Mert nincs mibol meg hova.

2023. júl. 29. 20:30
 16/53 anonim ***** válasza:
31%
Meg egy nőre családra ők nem áldoznak.inkább anya szoknyája mindörökkè. Anya a feleség is. Nő meg csak szex miatt kell.
2023. júl. 29. 20:32
 17/53 anonim ***** válasza:
92%
Nincs miböl. Átlqgfizubòl albérlet mellett félretenni egy nagyobb összeget nem megy :(
2023. júl. 29. 21:22
 18/53 anonim ***** válasza:
9%
Régen se volt mégis összeálltak inkább párban a párjukkal 19 évesen már szültek meg házasodtak
2023. júl. 29. 21:25
 19/53 anonim ***** válasza:
89%
Régen se volt ??! Dehogynem... Szüleim bolti eladò és kocsivizsgàlò màvos fizikai dolgozò,építkeztek és szépen megéltek 2 gyerekkel. Nah ma két ilyen dolgozònak jò ha kajàra jut nemhogy építkezni.
2023. júl. 29. 21:29
 20/53 anonim ***** válasza:
87%
És neked semmire szülni, meg hónapról hónapra vergődni az életcélod?
2023. júl. 29. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!