Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 fölötti nők, hány randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 fölötti nők, hány randi után akarjátok hogy a férfi ágyba vigyen titeket?

Figyelt kérdés
És tegyük fel hogy egy teljesen ismeretlen, tehát az első randin láttátok őt legelőször.
2023. júl. 29. 13:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%
Én 3at biztosan várnék.
2023. júl. 29. 13:26
 2/24 anonim ***** válasza:
80%
5.randi után TALÁN, de inkább, amikor már együtt járunk, megbízom benne, tudom, hiszem hogy nem csak szexre hajt.
2023. júl. 29. 13:29
 3/24 anonim ***** válasza:
85%
Lehet maradi vagyok 😀 De nekem egy hónap (de lehet kettő) biztosan kellene, ha teljesen ismeretlen. Nincsenek komplexusaim, csinos öltözök, de számomra az intimitás ismeretlennel nem fér bele. Ha nem tud várni rám, akkor nem egymást kerestük és ez derüljön is ki az elején.
2023. júl. 29. 13:41
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
Én kb. 10 randit mondanék. Ha az első randin bepróbálkozik, azonnal lapát. Ha komolyan gondolja, nem mer előhozakodni vele ilyen hamar. Persze most jönnek majd az olyan válaszok, hogy ők már első randin szexeltek, és azóta is boldog házasok. Lehet, de ez a ritka kivétel.
2023. júl. 29. 13:43
 5/24 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem meg a második-harmadik randin illene. Ha nem jó vele a szex se az ő se a magam idejét nem húznám.
2023. júl. 29. 13:47
 6/24 anonim ***** válasza:
55%
3-6 között valahol. Nekem a jó szex kell a kötődés kialakulásához.
2023. júl. 29. 14:09
 7/24 anonim ***** válasza:
54%
4-5 randi.
2023. júl. 29. 14:18
 8/24 anonim ***** válasza:
73%
10+
2023. júl. 29. 14:28
 9/24 anonim ***** válasza:
19%

"És tegyük fel hogy egy teljesen ismeretlen, tehát az első randin láttátok őt legelőször."

Akkor azt még nem hívom randinak.

Nekem randi az, amikor már szerelmes pár vagyunk.

"hány randi után akarjátok hogy a férfi ágyba vigyen titeket?"

A szexuális vagy csak 2 ember KÖZÖTT tud létrejönni.

Mikor létrejött, nem árt kiélvezni anélkül, hogy túl gyorsan közelednénk egymáshoz, minden fokozatot kiélvezni.

Nekem ezek egy kapcsolat legszebb részei.

2023. júl. 29. 14:33
 10/24 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ez csak attól függ, hogy órában számolva mennyi időt töltünk együtt.

Elmagyarázom.Ha teszem azt egy vadidegennel 1 hónap alatt együtt eltöltök összesen 4 óra hosszát(ez legyen mondjuk 4 randi), akkor az elég kevés számomra.Ilyen ütemben akár 2-3 hónap is eltelhetne...

De ha teszem azt 1 hónap alatt annyit találkozunk, hogy mondjuk minden hétvégén a délutánokat együtt töltjük, esetleg pár órára hétköznap is összefutunk még ezen felül, akkor 1 hónap elegendő.

2023. júl. 29. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!