Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi kell ahhoz, hogy úgy megszeressétek a lányt, hogy párkapcsolatot akarjatok vele? Minden véleményt szívesen fogadok! 17/l
Nagy mell és kemény segg...
...Helyett legyen benne valami jellemvonás, egy mosoly, vagy bármi, ami megfog.
Test és arc ideálom birtoklása normális belsővel. :)
Utóbbi persze egy hatalmas összefoglalás, de annyira nem tudom körül írni mik tartoznak hozzá. Humor, tudás (okosság) meg a beszélgetni tudás alap, ilyenek...
Nekem az a fontos, hogy legyen közvetlen velem, tudjunk bármiről beszélgetni, ne kelljen a kérdéseket és a témákat keresgélni, és csendben ücsörögni. Szeretem, ha egy lánynak nem csak abból áll az élete, hogy hétvégente hullára issza magát és bulizik egyfolytában, hanem azért szoruljon belé egy kis értelem is.
Testileg pedig nálam a tekintet az első, egy szép szemmel bárkit meg lehet fogni, egy mosollyal. És ne legyen túlsúlyos. Nem kell papírvékonynak lennie, hanem valahol a kettő közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!