Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy rondább és szűz 29 éves pasinak úgy felfogni egy párkapcsolatot és szexet, hogy az ne neki legyen ajándék, hanem a nőnek, akivel esetleg összejön?
Figyelt kérdés
Mert nem olyan könnyű ezt fejben így eldönteni, hogy a nőnek legyen szinte ,,megtiszteltetés" hogy egy ronda pasival járhat. Mert sokszor hallottam, hogy ez a célravezető dolog. Csak hát ki még nem volt nővel, az ritkán tudja így az agyával ezt determinálni, hogy ő legyen ajándék a nőnek és ne fordítva.2014. jan. 16. 19:50
1/8 anonim válasza:
Ezeket a ronda-szűz vagyok kérdéseket már komolyan...
-a szépség relatív
-sok ótvar, varacskos disznó pasit láttam már csajjal
-majd ha kép is van elhiszem, hogy nem csajozós nyavalygásról szól a kérdés
27N
2/8 anonim válasza:
Tekerj a farkadra egy húszezrest,igy biztos ajándék lesz számára.És tutti ,hogy elélvez!
3/8 anonim válasza:
Most hirtelen nem tudom ki a szánalmasabb a kérdező vagy én aki megpróbálja értelmezni ezt a kérdést.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség. Ettől nem lesz semmi sem jobb, sőt, szerintem egy elég elcseszett énképet alakít ki. Az ilyen gondolkozással lesznek sokan önteltek a semmire. Egy normális párkapcsolatban, ahol átlagos külsejű és tapasztalt mindkét fél, ott sem az van, hogy "én vagyok az ajándék a másiknak, és legyen neki megtiszteltetés, hogy vele vagyok". Senkinek sem kéne így gondolkodnia.
5/8 anonim válasza:
Sehogy! Ez egyértelműen a férfinak lesz ajándék :)
7/8 anonim válasza:
Miért kéne, hogy egy párkapcsolat bármelyik félnek is ajándék legyen? Ezt a baromságot...
8/8 anonim válasza:
Azért a ló túloldalára se essünk át. Ideális esetben mindkét félnek ajándék a szex. Na már most, ha te így fogsz hozzáállni, hogy a nőnek megtiszteltetés, hogy megdughatod akkor értelmes nők úgy hajtanak el a vérbe, ahogy annak rendje és módja. A maradék meg akkor venné megtiszteltetésnek, ha milliomos lennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!