Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság ennyi késői szűz? Még 20-on felül sem tudja mi az a szex.
Azért vagyok 21 évesen is szűz mert aki tetszik, annak általában már volt 2-3 retkes hapsija, akinek meg nem az nyámnyila és nem lehetne vele beszélni sem, mert megijed a témától.
Másrészt, mindenki próbál normális emberrel ismerkedni aki nem hagy ott 2hét után
21/F
Én is szűz voltam 21 éves koromig.
Barátnőm se volt előtte.
Így utólag már látom hogy csak próbálkoznom kellett volna rendesen, és lehetett volna hamarabb is barátnőm. De talán jobb is így, mert nagyon jó a kapcsolatom mindenben:)
Miért mennyi van? Még 20-on felül sem tudja? én pl. amikor szűz voltam, úgy hanyatt vágtam az első csajomat, hogy meg is gyanúsított, hogy biztos csak kamuztam. És yesman 20 fölött voltam...szóval ez a szűz dolog és hogy azt se tudja mi a szex, nem függ össze, ha nem vagy túl rövideszű.
Másképp is fogalmazhatnánk meg a dolgot: A szex senkit sem tesz naggyá. :DD (ahogy a harc se persze, big up yoda)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!