Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van manapság ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van manapság ennyi késői szűz? Még 20-on felül sem tudja mi az a szex.

Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 15:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gyaníthatóan azért vannak 20-on túli szüzek, mert még nem szexeltek. :D

Amúgy miért baj ez?

Szerintem inkább az a ciki, ha valaki 14-15 éves korára már több fütyit fogott, mint ajtókilincset.

Én 18 éves voltam, amikor elveszítettem, hozzáteszem, az osztályban addigra a legtöbb lány már 14 éves kora óta aktív szexuális életet élt...

28N

2014. jan. 8. 18:47
 12/16 Sanxii válasza:
90%
Nekem úgyszint általános suliban, az összes lány osztálytársam 8 adikig már arról beszéltek hogy aktív szexúális életet élnek s hogy milyen jó. Engem meg mindig piszkáltak hogy én nem, s fúú milyen ciki ez. Szerintem meg bűszkeség de mindegy. Sőt a mai napig sem vesztettem el. 19 vagyok. és?? Majd elvesztem ha megtalálomrá a megfelelő férfit.
2014. jan. 9. 12:56
 13/16 anonim ***** válasza:

A, mert nem követi a tredni divatot

B, mert szülei nevelték és nem a média

C, mert éppenséggel vár a szerelemre és nem egy olyannal akar ágyba bújni, akinek a nevét se tudja, és más érzelem sem köti hozzá

Azért mert valaki szűz, még ismeri az elméleti részét a dolognak. Keresztfiam 10 éves és már most jobban képben van, mint a saját anyja.

2014. jan. 23. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:
én segíthetek rajtuk :D (lányok írhatnak)
2014. márc. 27. 19:22
 15/16 anonim ***** válasza:

régen is volt... na és? amúgy ez pszichológia. az ember nem arra lett programozva, hogy ennyi ember között ilyen gépies életet éljen, szóval nincsenek megfelelő társas kapcsolatok és nevelés, és ez nagyon sok szorongós és egyéb szociális betegséget hoz elő már kisgyermekkorban, ami későbbre is kihat.

legalábbis szerintem.

2014. márc. 27. 22:24
 16/16 anonim ***** válasza:

általános iskolában volt első szerelmem, 13-14 éves koromban, de gyáva voltam mindigis lépni.

Középiskola csak fiú... nem alakult nagyon semmi.

19 évesen bejött az iwiw, megkerestem azt az első szerelmemet... nem jött válasz, majd a másikra visszadobott egy üres levelet.

Főiskola, ismét nagyon fiús közeg, nagy nehezen megjött a második igazi szerelem iskolán kivül, amikor megismertem, még barátja volt. Majd szétmentek, és akkor próbáltam találkozót keriteni... 3 hónapba került! Majd utána ismét próbálgattam, "most dolgozom, most költözöm, most nem érek rá", 4 hónap kinszenvedés után kinyögtem, mit akarok. Erre azt válaszolta, hogy miért nem az első találkozón álltam elő ezzel. Mondtam, dehát hogy, akkor lett vége frissen egy kapcsolatodnak, mit kellett volna csináljak? Erre többé nem jött válasz, csak 1 hónap után "kapcsolatban" lett.

A harmadik, még kislány jelenleg. Régen kihasználták a pasik, és most mindig azzal jön, hogy jó egyedül. Közben persze pl tánc közben megfogta a kezemet, hozzám dörgölte a hátsóját... most nem tudom, mi lesz velem (velünk), még reménykedek.

De 20 éves koromig kicsit visszahúzódó is voltam, otthonülős, most már másabb a helyzet. Napjainkban, ahol dolgozok, kis cég, vagyunk 4-en, a titkárnőn kivül mindenki fiú.

A társkeresőkön már legalább 100 levelet küldtem, és 10 válasz jött, annak a fele elutasitás. A maradék 90 egyáltalán rám se néz, vagy bagózik válaszolni bármit is.

Élőben is voltak "kapások" de egyszerűen... megismerek valakit pl buliból, aztán többet nem látom. Irok neki, nem válaszol. A lányok alapvetően válogatnak, felületesek, mindegyik csak hangoztatja, hogy "hol vannak a romantikus, küzdeni akaró pasik, a külső nem számit, olyan jó lenne ha valakinek csak én lennék az egyetlen" - aztán annyi időt és lehetőséget nem adnak MAGUKNAK, hogy megismerjék a másikat.

És ezzel ennyi. Most 25 vagyok, a szüleim ennyi idősen már létrehoztak engem.

De nem vagyok depis :) igazából nemérdekel. Tudom, van pénzem qrvára, vagy legalább elmehetnék lesmárolni részeg 15 éveseket az XYZ helyekre - de nem teszem. Inkább várom azt, akit gyönyörűnek lehet hivni, akinek éreztethetem, hogy nő - aki meg nem adta meg az esélyét, azon meg röhögök egy jót "na, ez mind neked volt szánva, nem tudod mit veszettél!"

2014. márc. 28. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!