Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmentek randira olyasvalakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmentek randira olyasvalakivel is, akit alig ismertek, vagy előbb jobban meg akarjátok ismerni az illetőt?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 18. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Persze, az esetek többségében olyan nőkkel mentem randira, akiket alig ismertem. És pont azért, mert elsőre szimpatikus volt, és szerettem volna jobban megismerni.

Nálam nagyon ritka volt az, hogy régi ismerőssel, nő baráttal mentem volna randizni, max. pár esetre emlékszem így hirtelenjében.

2019. ápr. 18. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem. Ha alig ismerem, miért akarnék vele randizni?

Laza tali nyilván, de randinak nem nevezném, és nem lenne semmi "több" jó ideig.

2019. ápr. 18. 11:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk azért, mert bejön, vagy ilyesmi...

2019. ápr. 18. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen. Így egy ital, vagy egy séta.
2019. ápr. 18. 11:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Ahogy fentebb is írták, ha valakit nem ismerek, akkor azt nem tekintem randinak, hanem mondjuk úgy, hogy pont az ismerkedést elősegítendő találkozónak.

Randinak onnantól tekintem, ha már tudom (ismerem annyira), hogy el tudok képzelni vele többet.

2019. ápr. 18. 11:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Éppen arra írtam, hogy laza tali lehet.

Mondjuk nem tudom, mi jönne be egy ismeretlenen... Jól néz ki? Az új cipőm is jól néz ki, mégse randizok vele. :D

2019. ápr. 18. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:

A randevú jelentése elvileg az, hogy előre megbeszélt személyes találkozó. Ehhez bőven elég egy kölcsönös szimpátia, nem kell hozzá elmélyült érzelem vagy ismeretség, hanem pont ezek elmélyítésére fut ki a dolog.

32/f

2019. ápr. 18. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:
32%

Soha nem randiztam olyannal, akit már régebb óta ismertem. Randijaim nagy részét vagy egy pár napos chatelős időszak vagy egy (legfeljebb két) független baráti találkozó előzte meg (ez utóbbi esetben mindig csoportosan, társaságon keresztül találkoztunk, de az első találkozást követő pár napon belül mindig sort kerítettünk a randira).

A randi alatt/után ismerem meg a másikat. Nem vagyok híve a barátságból kialakuló romantikázásnak, valaki vagy barát, vagy szerető, de a kettő nem átjárható kategória, részemről nincs olyan, hogy exekből barátok vagy fordítva.

Szerencsére mindenki más, így mindenki megtalálja a magának való társat.

2019. ápr. 18. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!