Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha lassan halad a kapcsolatotok, akkor jobban akarjátok?
Randizgatok egy sráccal már egy hónapja. 5-6-szor randiztunk, sokat beszélgetünk facebookon is, viszonylag jól ismerjük már egymást, de még csak flörtölések voltak, nem történt meg az a bizonyos első csók. Ám mindenbizonnyal a következő randin el fog csattanni. Én már nagyon vágyom rá, a csókjára. Vajon ő is így van ezzel? Mert ha pár randival ezelőtt csókolt volna meg, akkor nemis biztos h élveztem volna, de most meg már alig bírom kivárni. :D Amúgy onnan gondolom, h meg fog csókolni, h megkérdezte h mit gondolnék róla, ha összejönnénk. A kérdés, h ez így jobb, ha ilyen lassan haladunk? Még egy pár hét mire hazavisz, plusz még pár hét a szeretkezés... :)
20/L
Az a srác nem tudom hogy birja ki!
Én a hejében nagyon akarnám ennyi randi után!
így,hogy ilyen keveset találkoztok ez nevezhető normális ütemnek.
esetleg a csók már meg lehetett volna,de ez lány függő.
itt a srác jól sakkozott azzal,hogy várt,ha el tudta érni hogy azt érzed amit,már te akarod,már a dugásról ábrándozol.
szép munka,csak melós volt 6 randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!