Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ha első randikon azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha első randikon azt akarjátok, hogy a nő fizessen, hogy mondjátok neki? Csak elé rakjátok a számlát vagy mondjátok mennyi volt a része? (ha nem kérdezi meg hogy állja-e a részét)

Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 19:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Miert akarnam h a no fizessen az elao randin? :D
2014. jún. 30. 19:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Elveszem a bukszáját
2014. jún. 30. 19:21
 3/14 anonim ***** válasza:

első randin nem hagyom, hogy fizessen! kivétel ha direkt az én kontómra, amolyan "mindegy mert ingyen van" súlyos számlát csinál, de ilyen még nem fordult elő.

első randin férfi fizet!

2014. jún. 30. 19:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Csak a saját részét. Mert ha pl. leültök valamit inni, esetleg enni, akkor utána a pincér a számlát automatikusan neked adja. Ha nem akarod meghívni a nőt, és ő bunkón nem kérdezi meg hogy állja-e a részét akkor mi a teendő?
2014. jún. 30. 19:27
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem akarod meghivni, akkor ne hivd el kajalni! Maradj otthon.
2014. jún. 30. 19:29
 6/14 anonim válasza:
Szerintem az a bunkóság,ha nem fizeted ki a részét. Az első randin a férfi fizet!!
2014. jún. 30. 19:29
 7/14 A kérdező kommentje:
Neeem, nő vagyok, és azon gondolkoztam ha egyszer nem kérdezném meg hogy mennyit adjak, akkor mi történne :)
2014. jún. 30. 19:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok. Tisztázd le vele előre, és akkor nem lesz gond. Vagy nem megy el veled, vagy nem fogja zavarni, és ha kihozzák a számlát, fizet ő is.
2014. jún. 30. 19:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Még pont nem láttam a válaszod. Szerintem ha valaki egyáltalán nem akarja kifizetni a részed, szól előre, vagy tesz rá célzásokat. Szóval észrevennéd.
2014. jún. 30. 19:33
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem a férfinak adja, hanem közétek teszi le középre:) Voltam már pár étteremben (mindenféle kategóriásban). És amúgy úgy szokták, hogy a férfiak fizetik ki, aztán később te magad hívod meg valamire, amikor még valahova mentek, vagy pedig kinn odaadod a részed. Nem ott felezitek, mint e Mekiben:D:D

27N

2014. jún. 30. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!