Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mivel várjátok azt a hapsit, vagy csajt, akivel először randiztok és szépen, zlésesen akarjátok fogadni?
nem mintha sok "randim" lett volna (igen a kocsmában stb. ismerkedés nem számít annak.:DDD )
de szerintem legyél spontán, humoros, találjátok meg a közös hangot.:D nem kell idegeskedni meg túlreagálni a dolgot, az sose tesz jót.
"hogyan efnntartani a beszélgetést , hogy izgi és jópofa legyen, ne legyen halál unalmas, undorító és fárasztó, megalázó?"
Én például akivel nem tudok jól elbeszélgetni másodszorra, vagy introveltált hölgy esetén harmadszorra, azzal nem foglalkozok mert tudom, hogy komoly kapcsolatra teljesen alkalmatlan partnerem lenne - hiszen nincs még közös témánk, érdeklődésünk sem.
Nehéz és fárasztó dolog, de ha komolyra keresel azt javaslom, addig keress míg meg nem találod azt akivel erőlködés, izzadás nélkül csak simán élvezve a beszélgetést tudsz együtt lenni.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!