Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hajasbaba kinézetű férfi találhat párt?
Figyelt kérdés
Sűrű haj, nagy szemek, izmos, de alacsony testfelépítés. Androgün, fiatal kinézet.2023. júl. 29. 22:14
11/23 anonim válasza:
171 centivel nincs semmi baj. Nekem a párom 174 és imádom😇
12/23 anonim válasza:
A 180 centis vagy feletti embereknek talán kevésbé van haja? Xd
13/23 anonim válasza:
Amit leírtál magadról, az annyira kevés, hogy akár egy ocsmány hajléktalan is lehetsz. Persze 2-3 vonásból mindenki a tökéletes Adoniszra asszociál. Olyan ez, mintha egy nő ezt írná magáról:
- 165cm magas
- 56kg
- barna haj
Nos erre mindenki álmai nőjét látja maga előtt.
14/23 anonim válasza:
Azt sem tudom, milyen magas vagyok. Nagyjából 15 éve nem mértem. 178at tippelek de simán lehet hogy 174 :D Van barátnőm régóta.
15/23 anonim válasza:
Hajasbaba férfi? 😂😂😂 Ez valami új gender agyrém? 😂
16/23 anonim válasza:
15. Ez a chad legalsó szintje ha van hajad.
17/23 anonim válasza:
Ja értem! Egy burkolt önigazoló kérdés, hogy mennyire baromira jól nézek ki? 🤔😁 Gondolom...
18/23 A kérdező kommentje:
#15: Nem, csak a férfi kollégák cikiznek ezzel.
2023. aug. 1. 11:17
19/23 anonim válasza:
"csak a férfi kollégák cikiznek ezzel"
Ne foglalkozz velük. Viccnek jó, de úgyis te fogod eldönteni, hogy az vagy-e.
20/23 anonim válasza:
Ilyen pasi nincs is...-még írd,hogy szép arcod van és okos és kedves is vagy...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!