Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi pocakos, nincs lakása , egyszerű melós úgy
találhat nőt?
1/83 A kérdező kommentje:
Autóm sincs. Se jogsi. Csak szimpla érettségi jött össze. 270 ezer nettót keresek. Ronda vagyok (vagy a betegség miatti elhízásum ront nagyon a kinezetemen)
Basszus oké, hogy lakásod nem lesz, de a pocakoddal ugyan mi a ....-ért nem tudsz kezdeni semmit? Amiben tudsz fejlődni, vonzóvá válni azt miért nem teszed meg? Ja, annyira nem érdekel? Hát látod, a nőket sem.
Senkinek nem JÁR semmi.
2023. okt. 5. 07:38
3/83 A kérdező kommentje:
Ne menjünk bele a pocak kérdésbe jó? Neten úgyse hisz senkinek senki. Én tudom hogy a heti 3 edzés és az éhezés amiben élek azzal nem normális hogy így nézek ki. Várom a fizetést ! 4 napja nem ettem semmit csak fehérje port vízzel. Egyfolytában kalóriadeficitben vagyok és akkor se tudok fogyni. Szóval kérlek hagyjuk ezt ennél a kérdésnél. Nem erről szól.
Nem. Ha keveset keresel, akkor baromi jól kell kinézned, hogy nőd lehessen.
2023. okt. 5. 07:44
Kérdező sportolni kellene, a pocak azért nem fog eltűnni, hogy te nem eszel, azzal csak tönkreteszed még jobban az egészséged! Edzeni kell, futni, boxolni, bicajozni és kalóriamentes kaját enni.
2023. okt. 5. 07:46
Legalább félév, mire jobb alakot tudsz nyerni, nem hetek kérdése és ha soortolsz jobb közérzetet ad, önbizalmat ad. Tanulni nem tudsz tovább? Mindent lehet csak akarni kell!
2023. okt. 5. 07:48
7/83 A kérdező kommentje:
Mondom emberek! Ez a kérdés nem véletlen nem a fogyókúra topicban íródott! 10 éve heti 3x futopad , szobakerekpar , evezőgép , kézi súlyzók a program. De fél évet konkrét edzoterembe is jártam. Nem a mozgás hiányzik.
Max a saját szintjén, vagy inkább az alatt
2023. okt. 5. 07:52
Nézd nyilván nem vagy egy jó pasi a nők szemében, ha megoldást szeretnél, ugye az az érett gondolkodásmód, hogy magadban keresed meg, miben tudnál változtatni nem a nőkön akarod leverni, hogy változtassanak az igényeiken. Szóval ha a hasaddal nem tudsz mit kezdeni, akkor mivel tudsz? A gondolkodásmódoddal, stílusoddal, a szakképzettségeddel..., vagy hogy kiket célzol be? Ha mindent ugyan így folytatsz, ugyan arra az eredményre számíthatsz. Csak még az idő is halad, és az idősebb nők meg már többet is várnak, hogy mennyit szokás letenni addigra az asztalra...
2023. okt. 5. 08:02
Ebbe igenis beleállok:
"Egyfolytában kalóriadeficitben vagyok és akkor se tudok fogyni."
Ilyen nincs. Nem vagy kalóriadeficitven.
A kérdésre válaszolva: az ilyen negatív hozzáállás bizony meglátszik, és taszító. Ha jobb eséllyel akarsz ismerkedni, nem elég fogyni. Életmódváltás kell a gondolkodásodban is.
2023. okt. 5. 08:03
Kapcsolódó kérdések: