Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg csak a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg csak a külső az első?

Figyelt kérdés
Egy hete Kezdtem egy közigazgatási szervnél kezdtem a munkám, ahol szinte csak nők vannak, rengeteg a fiatal nő óhatatlanul hallom a pasi témákat és szinte mindegyik azzal kezdi vagy azzal jön hogy "ez jó pasi.. Móninak de jól néz ki a pasija.. legalább jó pasi legyen ..... jajj az nem jó pasi...." csak egyedül e körül forog a téma ezerrel, csak az a fontos, így szerintem nyugodtan törődtek abba bele hogy egyedül fogok meghalni, alacsony nagyon nem helyes férfiként
2023. szept. 28. 22:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
66%
Sose a külsőt néztem! Egy kedves csúnya lányba is bele tudnék szeretni. Nem mindenki intaqurvákat vesz alapul. De!!! így is elég kilátástalan a szitu.
2023. szept. 29. 07:22
 22/31 anonim ***** válasza:
53%

16

Igen, random embereket nem tekintünk vonzónak, ugyanis nem a dugáson jár az eszünk egész nap.

Ettől függetlenül a férfiak jóval több, mint 20%-a kapcsolatban van, mert valószínűleg a személyiségével megfogta a párját.

2023. szept. 29. 07:46
 23/31 anonim ***** válasza:
16%
Nemcsak a külső, az anyagiak is. Van az a pénz, amivel a legrondább külsőt is lehet kompenzálni a nőknél.
2023. szept. 29. 07:56
 24/31 anonim ***** válasza:
67%

Miért vanaz az érzésem, hogy ez megint provokáció? Nem csak a külső számít de az is. Férfiaknak is. Sőt, nekik még jobban is, mert vizuálisabbak.

A legtöbb pasinak se áll fel a 150 kg-os csálé fogú, erős szőrzetű Marikára. Lehet ezt szépíteni, de ez van.🤷‍♀️

Ha egy nő meg le meri írni esetleg, hogy van rajta valamennyi kis felesleg, mondjuk 60 kg az 50 kg helyett akkor meg már le van kövérezve, ami egyértelműen nem igaz. Szóval erről ennyit.

Ugyanígy a nőknek se jön be az összes pasi.

2023. szept. 29. 09:14
 25/31 anonim ***** válasza:
15%

Nincs azzal semmi baj, ha a külső is számít nekik ennyire. Férfiaknál is így van ez legtöbbször. Szerintem teljesen érthető és normális dolog.

Az ellentmondás inkább abban rejlik, hogy sok nő emellé álszent módon letagadná, és megpróbálná folyamatosan félrevezetni a naívabb versenyzőket. Hogy pl a mi számít neki kérdésre mindenféle - külsőhöz és kinézethez képest - huszadrangú dologgal jönne, pl legyen kedves, legyen udvarias stb. És sokan elhallgatják azt a tényt hogy elsőrangú szempont emellé, hogy a másik nézzen ki jól, legyen kívánatos, stb. Bár szerintem logikus, de sokak számára meg nem az. Na most akiket ezzel megvezetnek, baromi frusztráltak lehetnek x év után miután rájönnek, hogy végig esélyük se volt és úgy próbálkoztak, sőt hogy át lettek verve. Valószínű sok incel is belőlük lesz, én legalább is látni vélek már pár összefüggést, mióta itt az oldalon látom az incelek vs bizonyos fajta nők összecsapásait.

Aztán sorozatban jönnek ezek a kérdések :) És hát tényleg nem a semmiből történik. Pont az ilyesmi ellentmondások, és ezekből képződő csalódások táplálják az egész jelenséget.

2023. szept. 29. 09:51
 26/31 anonim ***** válasza:
37%

25

Közel nincs annyi jó pasi, mint ahány kapcsolatban élő férfi. Ezt hogy magyarázod?

2023. szept. 29. 09:58
 27/31 anonim ***** válasza:
19%

Azzal, hogy nem csak a külső számít, és nem is mondtam hogy csak az számítana. Szóval van még sok más szempont, mondjuk amit kérdezel példát, ott az lehet az egyik oka, hogy sok másban pedig megfelel neki. Így összességében már bejön neki és megéri, mert a többi számára kívánatos tulajdonsága felhúzza az összképet. Még ha külsőre kevésbé is top. Meg olyan is van hogy adott nő tisztában van vele hogy ő se annyira top, hogy igazi jó pasit akarjon. Mert akkor ott bajok lennének már, elszedné egy másik fullosabb nő, vagy egyéb módon sérülne az egyensúly.

Szóval amiről az előző hozzászólásom szólt, az inkább az, hogy nőknél sokan teljesen letagadják hogy számít a külső, holott ez így enyhén szólva félrevezető. Aztán mások pedig a súlyozásával torzítanak, hogy előbb sorol fel csomó huszadrangú dolgot, és akkor beszúrja a végén hogy ja amúgy nézzen is ki jól. Holott a többségnél az egy sokkal magasabb prioritású dolog a többi között. Nem tudom így mennyire érthető, próbáltam logikusan elmagyarázni ahogy látom. És hát ebből is jönnek sokszor a félreértések, amikor valaki ezeket elhiszi nekik és koppan. Bár én tudom, naívnak se kéne lenni, de azért na.

2023. szept. 29. 10:11
 28/31 anonim ***** válasza:
79%

Gondolom igen. Férfiként nekem is a külső az első szűrő.

Bocs, ha valaki ezt most hallja először.

2023. szept. 29. 10:13
 29/31 anonim ***** válasza:
53%

27

Szinte egyetlen nő sem tagadja, hogy számít a külső.

2023. szept. 29. 10:22
 30/31 anonim ***** válasza:
55%
30 jaj valaki nagyon bedurcizott :D
2023. szept. 29. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!