Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg csak a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg csak a külső az első?

Figyelt kérdés
Egy hete Kezdtem egy közigazgatási szervnél kezdtem a munkám, ahol szinte csak nők vannak, rengeteg a fiatal nő óhatatlanul hallom a pasi témákat és szinte mindegyik azzal kezdi vagy azzal jön hogy "ez jó pasi.. Móninak de jól néz ki a pasija.. legalább jó pasi legyen ..... jajj az nem jó pasi...." csak egyedül e körül forog a téma ezerrel, csak az a fontos, így szerintem nyugodtan törődtek abba bele hogy egyedül fogok meghalni, alacsony nagyon nem helyes férfiként
2023. szept. 28. 22:43
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
93%
Neked jó lenne egy nem helyes, duci nő? Naugye
2023. szept. 28. 22:47
 2/31 anonim ***** válasza:
95%
Miért? A pasik talán nem így beszélnek a nőkről? Méginkább így.
2023. szept. 28. 22:51
 3/31 A kérdező kommentje:
1. A volt ilyen barátnőm és nagyon szerettem.....
2023. szept. 28. 22:51
 4/31 anonim ***** válasza:
94%
Akkor mi a kérdés? Volt barátnőd, ezután is lehet.
2023. szept. 28. 22:58
 5/31 anonim ***** válasza:
85%

A jó pasi nem csak a külsőt jeleni, ha ettől jobb. Ebben benne van minden, ami miatt jó partinak számít a szemükben. Nyilván a külső is, de a megnyerő személyiség és egyebek is.

Nem túl előnyös külsejű férfiaknak is lehet barátnője, én is ismerek ilyeneket, az utcán is bőven látni, szóval nem gondolom, hogy fel kéne adni. Amúgy is már volt barátnőd, ha korábban is sikerült, most miért ne lehetne.

2023. szept. 28. 23:00
 6/31 anonim ***** válasza:
18%
Igen, nem csak a külső számít hanem a pénz is!
2023. szept. 28. 23:04
 7/31 anonim ***** válasza:
40%

a külső a beugró ha nem jó esélyt sem kapsz de a jó külső még nem jelent azonnali örök párkapcsolatot.

a külsőre nedvesednek ennyi a trükk.

ronda pasi=száraz pina

szép pasi= tocsogós pina

fel kéne ezt már fogni, kevés a kivétel és ők már rég boldog kapcsolatban vannak vége a dalnak.

2023. szept. 28. 23:05
 8/31 anonim ***** válasza:
20%
Két félénk kísértettől várták, hogy majd bátrak lesznek, de azok hamar rájuk untak, és nyugdíjba mentek.
2023. szept. 28. 23:11
 9/31 anonim ***** válasza:
25%

az nem elég, hogy helyes legyen

legyen jó szerető

és legyen nagyvonalú

ha ez a három megvan, akkor jó pasi az illető

(előfordulása nagyon nagyon ritka a magyar férfiak körében)

2023. szept. 28. 23:19
 10/31 anonim ***** válasza:
86%

Nőként informatikusok között dolgozva ez krvára nem tud meghatni. A kolléganőid legalább szalonképesen beszélnek a férfiakról.

Amúgy nyilván fontos a jó külső. Képzeld el valami lápi ogre hajol föléd és izzad rád dugás közben.

2023. szept. 29. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!