Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg csak a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg csak a külső az első?

Figyelt kérdés
Egy hete Kezdtem egy közigazgatási szervnél kezdtem a munkám, ahol szinte csak nők vannak, rengeteg a fiatal nő óhatatlanul hallom a pasi témákat és szinte mindegyik azzal kezdi vagy azzal jön hogy "ez jó pasi.. Móninak de jól néz ki a pasija.. legalább jó pasi legyen ..... jajj az nem jó pasi...." csak egyedül e körül forog a téma ezerrel, csak az a fontos, így szerintem nyugodtan törődtek abba bele hogy egyedül fogok meghalni, alacsony nagyon nem helyes férfiként
2023. szept. 28. 22:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
11%
Ja, a külső. Tudod a kockás has mellé adnak lakást, a szép arctól meg lesz kocsid.
2023. szept. 29. 01:38
 12/31 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem ezeket a kérdéseket....arra megy ki hogy érezzük rosszul magunkat hogy fontos hogy a párunk szamunkra vonzó legyen?

Könyörgöm az nem zavar hogy evezredek óta csinositjak magukat a nők hogy tetszenek külsőre a pasiknak??

Nagyon sajnálom ha nem jut valakinek pár a rossz adottsága miatt de még mindig inkább azon dolgozna mint egy komplett nemet azért szidni mert nem fekszik be szamara nem vonzó partner alá...eszem megáll.kisfiu

2023. szept. 29. 04:26
 13/31 anonim ***** válasza:
29%
Egyébként igen de simán lemondanak róla a pénz miatt
2023. szept. 29. 05:21
 14/31 anonim ***** válasza:
67%
Persze hogy az az első. Senki nem fog ronda pasikkal kezdeni. Te próbálkozol ronda nőknél?
2023. szept. 29. 05:35
 15/31 anonim ***** válasza:
Nem
2023. szept. 29. 05:53
 16/31 anonim ***** válasza:
11%

Igen, a külső az első. De milyen érdekes nem, ha egy pasi sikertelen akkor azt tanácsolják adjon lejjebb az igényekből (itt a külsővel szemben támasztott igényekre gondolnak nyilván), de ha jön egy ilyen kérdés, mint ez is, akkor fel vannak pontozva azok a válaszok ahol a nők kikérik maguknak, hogy ők "ronda pasival" ugyan mit kezdjenek.

És ebből is látszik, hogy a nők számára csak két kategória létezik, a ronda pasi és a jó pasi. Nincs átlagos, nincs olyan, hogy objektívebben nézik a dolgot. Ezért is van az, hogy felmérések alapján a nők a férfiak 80%(!)-át nem tetkinti egyáltalán vonzónak. Holott objektíven nézve nyilván én is el tudom dönteni, hogy melyik nő mennyire vonzó de ez nem kétbites rendszerben történik. A férfiak általában tudnak úgymond "rangsorolni", hogy igen ő egy nagyon extra jó csaj, ő egy átlagos, normális, ő pedig a bottal sem kategória.

A lényeg a lényeg, hogy a külső az elsődleges. Ez az első szűrő amin át kell menni.

2023. szept. 29. 06:08
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Megfelelő külső és egzisztencia csak rajtengedély. Ronda vagy akkor a duci nőket keresd.
2023. szept. 29. 06:10
 18/31 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó:én duci 34 éves vagyok, de se ronda, se csóróval nem állnék le. 🖕🏼
2023. szept. 29. 07:01
 19/31 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó , jól teszed! Én sem
2023. szept. 29. 07:05
 20/31 anonim ***** válasza:
31%
Bármennyire is kamuznak, de igen. Vegyél alapul egy pl.: ronda pasit, vagy mozgássérültet, már az esélytelenek nyugalmával indul.
2023. szept. 29. 07:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!