Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bunkó voltam?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2 napra eltűnt, nem válaszolt az üzenetemre. Ma délben felmentem fb-re és ott látom éppen pár perce posztol.

Ideges lettem, megírtam hagyjuk egymást. Erre annyit reagált, oké, éppen a kórházban van mert a barátját műtik, aggódik érte. Én kiosztottam meddig tartott volna ezt leírni, úgy érzem nem érdeklem, kicsit csúnyán, majd hozzá tettem hagyjuk egymást. Utólag gondoltam bele lehet finomabban is írhattam volna.

2023. szept. 25. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Nem őt műtik. Amúgy is igazad van. Jellemhulladék.

F, 44

2023. szept. 25. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Most is te kerested. Hagyd már
2023. szept. 25. 17:53
 3/7 A kérdező kommentje:

2

Persze hogy írtam, mert emberszámba se vesz. Nem értem miért nem mondja nem akar semmit, mint hülyének nézni

2023. szept. 25. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem voltál bunkó, tényleg hagyd őt a fenébe, komolytalan. Hidd el találsz jobbat.
2023. szept. 25. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Kínlódsz vele, miatta..
2023. szept. 25. 18:17
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Előző kérdés alatt is megmondták, hogy hagyd
2023. szept. 25. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, csak felesleges energiát pazaroltál rá.
2023. szept. 26. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!