Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A személyiség tényleg megszépíti a külsőt vagy hazudnak ezek az emberek?
20
... állítja a legostobább kõzhely.
Mert az emberek többségének nem számít a külső, simán élvezik ha egy átlag alatti szar testű emberrel lehetnek…
Hiszen ahogy a nagyanyáink is megmondták csak rendes ember legyen
Én képtelen lennék egy nem vonzó férfivel együtt lenni
Nálam soha az életben nem történt és nem is hiszem, hogy valaha is megtörténne.
Egyszer összejöttem egy ronda sráccal még 19 éves koromban, mert hittem abban, hogy a belső majd megszépíti. Soha nem működött, és életem egyik legidiótább döntésének tartom, hogy belementem ilyesmibe.
Ellenben ismerek olyanokat, akikkel ez megtörtént. Általában nem kifejezetten igénytelen, ocsmány emberekbe szerettek bele, csak szimplán olyanokba, aki nem túl vonzó, közel sem az ideálja.
Ja, és ismerem őket annyira, hogy tudjam, hogy nem hazudnak.
Szóval lehetséges, csak egyénfüggő és nem is túl gyakori.
26
Nekem aztán semmi. Nem fogok hozzá vonzódni.
Nálam a magassága volt a "kapaszkodó" (186), és a testfelépítése. Arcra nem tetszett, viszont a jelleme, a stílusa, az intelligenciája lenyűgözött.
25 éve a férjem, és nagyon jó, hogy mellette döntöttem, kényelmes, élhető életünk van, minden jó vele, s még az arca is megszépült (ezt úgy kell érteni, hogy sok pasi rondán idősödik, rusnya arca lesz soknak, férjem pedig kisimult még mindig, barátnőim szerint is letagadhat 15 évet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!