Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A személyiség tényleg megszépí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A személyiség tényleg megszépíti a külsőt vagy hazudnak ezek az emberek?

Figyelt kérdés
Sokszor lehet hallani és olvasni akár itt is azt hogy abszolút nem volt az esetem, abszolút nem jött be de hogy megismertem valahogy így megszerettem. Ez egy létező dolog vagy nem is létezik ilyen hanem csak hazudnak ezek az emberek? Mi az hogy megszépül valaki a másik szemében?
2023. szept. 24. 09:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%

20

... állítja a legostobább kõzhely.

2023. szept. 24. 10:28
 22/30 anonim ***** válasza:
58%
Van olyan, hogy valaki lehengerlő személyisége felülírja a külsőt.
2023. szept. 24. 10:51
 23/30 anonim ***** válasza:
25%

Mert az emberek többségének nem számít a külső, simán élvezik ha egy átlag alatti szar testű emberrel lehetnek…

Hiszen ahogy a nagyanyáink is megmondták csak rendes ember legyen

Én képtelen lennék egy nem vonzó férfivel együtt lenni

2023. szept. 24. 11:34
 24/30 anonim ***** válasza:
25%
Nem hiszem hogy működik. Az ilyet megcsalják, vagy elhagyják mert nem jó velük a szex.
2023. szept. 24. 11:38
 25/30 anonim ***** válasza:

Nálam soha az életben nem történt és nem is hiszem, hogy valaha is megtörténne.

Egyszer összejöttem egy ronda sráccal még 19 éves koromban, mert hittem abban, hogy a belső majd megszépíti. Soha nem működött, és életem egyik legidiótább döntésének tartom, hogy belementem ilyesmibe.

Ellenben ismerek olyanokat, akikkel ez megtörtént. Általában nem kifejezetten igénytelen, ocsmány emberekbe szerettek bele, csak szimplán olyanokba, aki nem túl vonzó, közel sem az ideálja.

Ja, és ismerem őket annyira, hogy tudjam, hogy nem hazudnak.

Szóval lehetséges, csak egyénfüggő és nem is túl gyakori.

2023. szept. 24. 12:21
 26/30 anonim ***** válasza:
#25 És mi van akkor ha mondjuk nem jóképű, de nem is ronda neked a pasi, csak átlagos?
2023. szept. 24. 12:29
 27/30 anonim ***** válasza:

26

Nekem aztán semmi. Nem fogok hozzá vonzódni.

2023. szept. 24. 12:34
 28/30 anonim ***** válasza:

Nálam a magassága volt a "kapaszkodó" (186), és a testfelépítése. Arcra nem tetszett, viszont a jelleme, a stílusa, az intelligenciája lenyűgözött.

25 éve a férjem, és nagyon jó, hogy mellette döntöttem, kényelmes, élhető életünk van, minden jó vele, s még az arca is megszépült (ezt úgy kell érteni, hogy sok pasi rondán idősödik, rusnya arca lesz soknak, férjem pedig kisimult még mindig, barátnőim szerint is letagadhat 15 évet).

2023. szept. 24. 13:53
 29/30 anonim ***** válasza:
Megemlítenék egy fontos tényezőt (persze a hülye incelek körömszakadtáig tagadni fogják ennek a puszta létezését is): a kifinomult, bonyolult MIMIKA rengeteget tud változtatni egy nem annyira előnyös arc által gyakorolt ÖSSZBENYOMÁSON, persze nem mindenkinél, nyilván.
2023. szept. 24. 15:47
 30/30 anonim ***** válasza:
Okyan visszataszító szó az incel.
2023. szept. 24. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!