Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam a következő párkapcsolatomban, hogy a skizotípiás személyiségzavarom miatt pszichiátriai gyógyszert szedek?

Figyelt kérdés

A mostani párom elhagyott, de azt mondja nem emiatt, csak nem szerelmes belém. Ismét mérsékelten szomorú vagyok és üres...

Elég kevéssé ismert betegség ez különben, de már kis mennyiségű gyógyszertól is szinte teljesen jól vagyok.

[link]

Egyébként szerintem nem vagyok rossz parti. Szélsőségesen magas az intelligenciám és van egy youtube csatornám is. Ti járnátok egy járóbeteg pszichiátrián kezelt emberrel, ha amúgy megtetszik nektek?

2023. aug. 25. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
En nem jarnek, csak ha nincs mas valasztasom, mert orulten szerelmes lettem.
2023. aug. 25. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Volt ilyen kapcsolatom, de nem a betegség miatt lett vége, semmit nem vettem észre az elején, 2-3 hét után mondta el, ez sem volt gond csak meg lepődtem hogy semmit nem vettem észre belőle, ő is nagyon okos nő volt.
2023. aug. 25. 10:28
 3/3 anonim ***** válasza:

De érdekes, ilyenem akár nekem is lehetne, bár "hogy furcsa, külső erők jelenlétét érzik maguk körül, vagy hogy úgy gondolják, mágikus hatalmuk van mások felett" ennek köze nincs hozzám(bár régen éreztem, mert nagyon szép voltam, de azért annak volt alapja, mindenkinek rajtam akadt a szeme), és hát annyira nem is vagyok magányos. Illetve az vagyok, de többször élvezem, mint ahányszor nem.

Nem hat rá a gyógyszer, vagy mitől érzed magad megint üresnek? Megnézem ezt a javasolt filmet, érdekel a karakter, így leírás alapján járnék ilyen emberrel.

2023. aug. 25. 10:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!