Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A személyiség tényleg megszépíti a külsőt vagy hazudnak ezek az emberek?
Igen nekem volt ilyen.
Volt aki nem tetszik de olyan dominans férfi hogy egyszerűen csak pislogtam es lenyűgözött.
Hazugság
Pl egy ronda - kövér srác lehet egy szent ember. Úgyse fog kelleni a vékony vagy normal külsejű nőknek.
Ebben az a buktató, hogy, ha a szexuális vonzalom kizárólag a masik jelleméhez kötött (vagyis a külseje semleges és nem indítana amúgy be semmit) akkor, ha a jelleme változik, stresszes időszak, akár valamiért depresszív időszak, vagy csak az idővel természetes módon más lesz, stb. az a szexualitásra nagyon rá tudja nyomni a bélyegét.
De, amúgy létező jelenség.
Folyt De legalább mellette soha nem volt ilyen hogy utcán szemez flörtöl, merthát ránézésre levegonek nézik.
Ő pl kommunikácio alapon szocializácioval tud nőzni a személyiségével. De ágyban is profi. Annyira ért a nőkhöz hogy ilyen pasim életem sem volt még meg azóta sem.
Szeretni sokféle módon lehet valakit.
Tinikorban (meg tini aggyal) a többség csak a vonzó külsőt látja. Rendszeresen bele is futnak egy pusztítóan xar szerelembe, mert igaz, hogy egy bunkó, agresszív, szóban bántalmazó, szakítással fenyegetőző gyökér, de akkor is annyira jól néz ki, és attól beizgul, ha meglátja a teste egy kis szeletkéjét. Nem érdekes semmi, a szerelem mindent megold.
Aztán szakítás után egy héttel elsüllyed a szégyentől, hogy jézusúristeeen, mit ettem én ezen a nyomorulton?!
Aztán szépen tanul az esetből, és rájön, hogy nem attól lesz szép vagy jó egy kapcsolat, ahogy a másik kinéz.
Ez a megszépült a szemében dolgot ne úgy képzeld el, hogy a másik taszító. Szimpatikus annyira, hogy mondjuk rendszeresen beszélgessetek. De nem ő a tinikori álom. Aztán ahogy beszélgettek, megismered, megkedveled a nevetését, megszereted a hangját, észreveszed, hogy milyen puha a bőre és jó az illata, és egyre szívesebben vagy a közelében.
Ebből akkor lesz tartós kapcsolat, ha az első csók és az első szex is jól sikerült.
Egy jó kapcsolat hosszú távon olyan, mintha a legjobb barátod is lenne, akivel jól működik a szex is. Ez pedig teljesen független a jó külsőtől. Akkor is, ha a hirtelen fellángoló nemi vágyhoz elég a jó külső meg egy kis kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!