Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A személyiség tényleg megszépí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A személyiség tényleg megszépíti a külsőt vagy hazudnak ezek az emberek?

Figyelt kérdés
Sokszor lehet hallani és olvasni akár itt is azt hogy abszolút nem volt az esetem, abszolút nem jött be de hogy megismertem valahogy így megszerettem. Ez egy létező dolog vagy nem is létezik ilyen hanem csak hazudnak ezek az emberek? Mi az hogy megszépül valaki a másik szemében?
2023. szept. 24. 09:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%

Igen nekem volt ilyen.

Volt aki nem tetszik de olyan dominans férfi hogy egyszerűen csak pislogtam es lenyűgözött.

2023. szept. 24. 09:03
 2/30 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván kell egy "kapaszkodó" az illető kinézetében ami azért mégiscsak bejön a másiknak. Tehát nem az van hogy egyértelműen taszítja a másik fél minden szempontból. Hanem inkább semleges kinézetre de amint szimpatikus lesz személyiségre az átbillenti a mérleget a pozitív oldalra.
2023. szept. 24. 09:06
 3/30 anonim ***** válasza:
10%

Hazugság

Pl egy ronda - kövér srác lehet egy szent ember. Úgyse fog kelleni a vékony vagy normal külsejű nőknek.

2023. szept. 24. 09:06
 4/30 anonim ***** válasza:
78%
Nem feltetlen ronda az az ember ,csak nem az esete elso ranezesre .. Aztan jon a szemelyiseg amibe sok dolog bele tartozik es egyezest talal az ember vagy olyant amit eddig masban nem akkor robban belul a tuzi jatek ..
2023. szept. 24. 09:07
 5/30 anonim ***** válasza:
78%
Privre igen lett velole ka0csolar aztán megcsalt otthagyott. Az akire rá se néznek amugy a nők mert külsőre tenyleg nem vonzó. Viszont nagyon ért a nőkhöz. Szocializált dumás domináns lehengerlő. Es még kocsija sinca. De női aztán vannak(1.voltam)
2023. szept. 24. 09:08
 6/30 anonim ***** válasza:
16%

Ebben az a buktató, hogy, ha a szexuális vonzalom kizárólag a masik jelleméhez kötött (vagyis a külseje semleges és nem indítana amúgy be semmit) akkor, ha a jelleme változik, stresszes időszak, akár valamiért depresszív időszak, vagy csak az idővel természetes módon más lesz, stb. az a szexualitásra nagyon rá tudja nyomni a bélyegét.

De, amúgy létező jelenség.

2023. szept. 24. 09:09
 7/30 anonim ***** válasza:
41%

Folyt De legalább mellette soha nem volt ilyen hogy utcán szemez flörtöl, merthát ránézésre levegonek nézik.

Ő pl kommunikácio alapon szocializácioval tud nőzni a személyiségével. De ágyban is profi. Annyira ért a nőkhöz hogy ilyen pasim életem sem volt még meg azóta sem.

2023. szept. 24. 09:10
 8/30 anonim ***** válasza:
0%
*életemben sem
2023. szept. 24. 09:11
 9/30 anonim ***** válasza:
26%
Nálam nincs ilyen. Ha nem tetszik akkor beszélgetni, megismerni se akarom.
2023. szept. 24. 09:27
 10/30 anonim ***** válasza:
80%

Szeretni sokféle módon lehet valakit.

Tinikorban (meg tini aggyal) a többség csak a vonzó külsőt látja. Rendszeresen bele is futnak egy pusztítóan xar szerelembe, mert igaz, hogy egy bunkó, agresszív, szóban bántalmazó, szakítással fenyegetőző gyökér, de akkor is annyira jól néz ki, és attól beizgul, ha meglátja a teste egy kis szeletkéjét. Nem érdekes semmi, a szerelem mindent megold.

Aztán szakítás után egy héttel elsüllyed a szégyentől, hogy jézusúristeeen, mit ettem én ezen a nyomorulton?!

Aztán szépen tanul az esetből, és rájön, hogy nem attól lesz szép vagy jó egy kapcsolat, ahogy a másik kinéz.

Ez a megszépült a szemében dolgot ne úgy képzeld el, hogy a másik taszító. Szimpatikus annyira, hogy mondjuk rendszeresen beszélgessetek. De nem ő a tinikori álom. Aztán ahogy beszélgettek, megismered, megkedveled a nevetését, megszereted a hangját, észreveszed, hogy milyen puha a bőre és jó az illata, és egyre szívesebben vagy a közelében.

Ebből akkor lesz tartós kapcsolat, ha az első csók és az első szex is jól sikerült.

Egy jó kapcsolat hosszú távon olyan, mintha a legjobb barátod is lenne, akivel jól működik a szex is. Ez pedig teljesen független a jó külsőtől. Akkor is, ha a hirtelen fellángoló nemi vágyhoz elég a jó külső meg egy kis kémia.

2023. szept. 24. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!