Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy fickó egy nőnek sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Ha egy fickó egy nőnek sem kell, az a külseje, vagy a személyisége miatt van?

Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 07:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%

Itt most olyanokat fogsz kapni hogy a magassaga, a pénze meg a farokmérete miatt...

A valóságban viszont egyértelműen a személyisége. Láttam már nagyon csúnya, és nagyon kövér férfit is falni a nőket. Ok, utóbbi pénzes is, viszont mindkettő házas is...

Akiket örök egyedülállóakat ismerek, azoknak egyértelműen a személyiségük a gond.

2023. szept. 10. 08:05
 2/18 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem a személyisége.

Tök jó nőket szoktam látni, kézenfogva sétálni balfasz kinézetű pasikkal

2023. szept. 10. 08:08
 3/18 anonim ***** válasza:
60%
Főleg személyiség, de a külső is bizonyos mértékben közre játszik
2023. szept. 10. 08:58
 4/18 anonim ***** válasza:
Is-is.
2023. szept. 10. 09:39
 5/18 anonim ***** válasza:
22%
99%-ban a külső miatt, ha nem üti meg az ember a mércét, még csak esélyt sem adnak a beszélgetésre, esetleg nagy ritkán ilyen "látszat" esélyt, azaz találkozik a nő az előnytelen külsejű férfival, hiába van önnizalma, jó humora stb. a férfinak, a nő valami kitalált átlátszó indokkal lekoptatja.
2023. szept. 10. 10:09
 6/18 anonim ***** válasza:
22%

Figyelj egy példa ! Egy férfinek szimpatikus a boltban egy nő. Leszólítja hogy szívesen meghívná egy közeli kávézóba.

A férfire mind vagy valamelyik igaz;

Alacsony

Kövér

Ruházata alapján egyszerűmelós

Nem jóképű

A nő azért utasítja el mert az 1 mondata után annyira sokat tud az adott férfi személyiségéről? Vagy B, azért utasítja el a fenti felsorolt küldő adottságai nem felel meg a nőnek?

Na ugye hogy a B?

Szívesen

2023. szept. 10. 10:43
 7/18 anonim ***** válasza:
22%
A külseje miatt, egyértelmű. Azzal nem lehet mit kezdeni. A személyiséget el lehe rejteni, kb. bármeddig.
2023. szept. 10. 11:13
 8/18 anonim ***** válasza:
46%
Hogyan kell ruházat alapján egyszerűmelósnak tűnni?
2023. szept. 10. 11:50
 9/18 anonim ***** válasza:
51%
Inkább a személyisége miatt. Külsőre talán nem vagyok olyan vészes (olyan 10/7-re saccolnám magam), de belső értékeim azok... Szerencsétlen, esetlen kis lúzer, 0 önbizalom, zárkózott stb. szóval inkább ez az oka (szerintem).
2023. szept. 10. 12:08
 10/18 A kérdező kommentje:
Kedves előző, az, hogy mennyinek saccolod magad, az semmit nem jelent. Ugyanis mások döntik el, 10-ből mennyi vagy, nem te.
2023. szept. 10. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!