Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fickó egy nőnek sem kell, az a külseje, vagy a személyisége miatt van?
a személyisége miatt
netes társkeresésnél számít inkább jobban a külső vagy ha vadidegen nőket akarsz felszedni
ha pl alacsony vagy, kopasz, és dagadt, de mellé nagyon humoros és jó a beszélőkéd, akkor kolléganők, ismerős nők többsége nem mondanának nemet egy kávéra, aztán bármi is kisülhet a dologból.
vegyük a másik példát magas, kigyúrt, jóképű fickó vagy, de önbizalomhiányos, unalmas és 2szót nem tudsz kinyögni nők társaságában, akkor első pillantásra még lehet h szeretnének tőled valamit, de beszéltek 5percet és kiábrándul belőled.
A jestermaxxing sem mukodik a sub5, alacsony, dagadt, kopasz ferfiaknal, csak ha van melle penz.
39F incel
nem tudom mi az a jestermaxing és a sub5, de ahhoz amit én felvázoltam az alacsony dagadt kopasz csávóhoz nem kell milliós vagyon, annyi zsé kell csak hogy megtudd hívni a csajt egy kávéra,üdítőre,piára stb.. pár ezer forint.
a szórakoztató társasága miatt fog elmenni vele a csaj nem a pénze miatt..
szerintem sokkal inkább a magas kigyúrt és jóképű ám de kuka férfinak lesz szüksége sok pénzre hogy leálljon vele egy nő.
Kezd valamit a külsejével...aha, van olyan arcberendezés, amivel kb. demmit nem lehet kezdeni, hiába megy fodrászhoz, hiába növeszt arcszőrzetet meg mit
járjon el edzeni, attól legalább a teste jó lesz és máris jobb helyzetben van... valamint stílusosan öltöszködjön, használjon valami egyedi, kellemes, férfias illatú parfümöt... ezen felül ápoltak legyenek a fogai, az arcszőrzetével is kezdjen valamit, és a haja is legyen mindig tiszta, valamint a frizura is dob a kinézeten.
persze egyszerűbb beletörődni hogy sz*rul néz ki és rinyálni gyakorin.
fogjátok már fel hogy a nők többségénél nem a vizualitás az elsődleges szempont
nézzetek körül az utcán... rengeteg ronda srácnak van csinos barátnője, és nem, nem azért mert miliomos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!