Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A személyiség tényleg megszépí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A személyiség tényleg megszépíti a külsőt vagy hazudnak ezek az emberek?

Figyelt kérdés
Sokszor lehet hallani és olvasni akár itt is azt hogy abszolút nem volt az esetem, abszolút nem jött be de hogy megismertem valahogy így megszerettem. Ez egy létező dolog vagy nem is létezik ilyen hanem csak hazudnak ezek az emberek? Mi az hogy megszépül valaki a másik szemében?
2023. szept. 24. 09:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
Velem előforsult, hogy egy kifejezetten taszító srácba zúgtam bele. De ez egyszeri alkalom volt, nem gyakoriak az ilyen esetek.
2023. szept. 24. 09:36
 12/30 A kérdező kommentje:
11. Ezekről beszélek, szóval valahogy mégis létezik nem gondolnám hogy hazudnak ezek az emberek
2023. szept. 24. 09:37
 13/30 anonim ***** válasza:
58%
Van olyan is, de csakis úgy hogy jó barátok és úgy szeret bele. Ha csak ismik, akkor inkább vonzalom vagy fellángolás történik, ami rövidebb ideig tart és általában közrejátszik az, hogy nincs szerencséje másnál az illetőnek, magányos, esetleg az, hogy tudja hogy a másik oda van érte.
2023. szept. 24. 09:40
 14/30 anonim ***** válasza:
82%

12

Persze hogy létezik ilyen. Velem tényleg előfordult, de azért úgy sem szeretném beállítanni, mintha a csúnya külsőt egy közepesen jó személyiség automatikusan kompenzálná.

Az a srác tényleg a legviccesebb, legféefiasabb, legintelligensebb, leglazább emberek egyike volt, akivel csak találkoztam.

2023. szept. 24. 09:43
 15/30 anonim ***** válasza:
58%

Persze. Nem csak a szerelmi életben. Pl munkahelyen, jön egy új kolléga elsőre semmi extra, sőt még unszimpatikus is. Aztán eltelik két hét, megismered kicsit jobban és már nem gondolod róla ugyanazt, mint amikor először láttad, mert már vannak róla egyéb információid.

Nekem nagyon sok ilyenem volt már életem során.

Érdekes, hogy legtöbbször pozitív irányba változik a véleményem, olyan ritkán van, hogy valakit szebbnek, jobbnak látok, megismerem és rájövök milyen gáz.

Akkor vagyok jó, ha elsőre látom az emberben, amit máskor csak két hét múlva.

2023. szept. 24. 09:52
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

Barátzóna.

Aki jó társaság, de külsőleg nem vonz.

Szóval igen hazudnak.

Rondával meg csak az van, akinek nem jut szebb.

2023. szept. 24. 09:59
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
A férfiak szemében megszépítheti a személyiség a külsőt. A nők viszont fordítva működnek, az ő szemükben egy vonzó külső szépítheti meg a személyiséget.
2023. szept. 24. 10:02
 18/30 anonim ***** válasza:
69%

16-17

Léteznek kivételek de MINDKÉT nem esetében ritkák. A férfiaknál pedig a hülyeséged ellenére még ritkább.

2023. szept. 24. 10:04
 19/30 anonim ***** válasza:
58%
Egy abszolút taszító, igénytelen külsőn nem hiszem, hogy annyit javítana a személyiség. Egy alapvetően semlegesen viszont simán. Tehát ha az illető ápolt, nem kórosan elhízott, nem is csontsovány, nem kifejezetten szépek a vonásai, de nem is amorf... akkor egy jó kiállás, hozzá egy jó személyiség, akivel élvezetes beszélgetni, igazán vonzóvá teheti.
2023. szept. 24. 10:09
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

kivétel erősíti a szabályt

2023. szept. 24. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!