Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A személyiség tényleg megszépíti a külsőt vagy hazudnak ezek az emberek?
12
Persze hogy létezik ilyen. Velem tényleg előfordult, de azért úgy sem szeretném beállítanni, mintha a csúnya külsőt egy közepesen jó személyiség automatikusan kompenzálná.
Az a srác tényleg a legviccesebb, legféefiasabb, legintelligensebb, leglazább emberek egyike volt, akivel csak találkoztam.
Persze. Nem csak a szerelmi életben. Pl munkahelyen, jön egy új kolléga elsőre semmi extra, sőt még unszimpatikus is. Aztán eltelik két hét, megismered kicsit jobban és már nem gondolod róla ugyanazt, mint amikor először láttad, mert már vannak róla egyéb információid.
Nekem nagyon sok ilyenem volt már életem során.
Érdekes, hogy legtöbbször pozitív irányba változik a véleményem, olyan ritkán van, hogy valakit szebbnek, jobbnak látok, megismerem és rájövök milyen gáz.
Akkor vagyok jó, ha elsőre látom az emberben, amit máskor csak két hét múlva.
Barátzóna.
Aki jó társaság, de külsőleg nem vonz.
Szóval igen hazudnak.
Rondával meg csak az van, akinek nem jut szebb.
16-17
Léteznek kivételek de MINDKÉT nem esetében ritkák. A férfiaknál pedig a hülyeséged ellenére még ritkább.
kivétel erősíti a szabályt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!