Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ma már miért nem együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már miért nem együtt teremtik meg a biztonságot?

Figyelt kérdés

A szüleink , nagyszüleink idejében két hétköznapi fiatal szimpátia alapján megismerkedett. Szerelem lett. Aztán együtt fizettek egy lakást és összegyűjtötték a saját ingatlan , autó stb árát. Aztán gyereket vállaltak stb.

Manapság mi megy? Ha a férfi már nem rendelkezik egyedül az alapnak mondott javakkal. Azaz nem keres minimum 600 ezer 1 Misi között (és tegyük fel a szülei nem segítenek) úgy ennyi legalább kell hogy 35 éves korára legalább saját lakása legyen. De ez már lókuki! Mert már 30 alatti ferfiaktól is elvarajak! Vagy szó szerint bele se kezdenek az ismerkedesbe. Valami nagyon elvan már rontva a mai világban. Sokunk érzik ezt és nem kell incelnek se lenni hozzà.

Most ez a helyzet van mi lesz 10 év múlva ? Már yact lesz a beugró?

2023. szept. 20. 06:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
85%

Párkapcsolata lehet… de szembe mernèl nèzni a gyerekeddel ha èhes és megmondani neki, hogy kisfiam ennyi volt nincs több kaja mert nem jut??

Vagy szorít a cipő de tűrd mert nemtudok újat venni neked ….

2023. szept. 20. 10:30
 52/79 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, a helyesírásod fejlesztése is növelné az esélyeidet.
2023. szept. 20. 10:30
 53/79 anonim ***** válasza:
88%
Gyereket vállalni hatalmas felelősség. És igen, azoknak kellene bevállalni, akik meg tudják teremteni hozzá a hátteret. Ma Magyarországon sajnos nagyon sok gyerek él mélyszegénységben, ami pont amiatt van, hogy boldog-boldogtalan csinál gyereket.
2023. szept. 20. 10:32
 54/79 A kérdező kommentje:

51

Nem lesz ilyen! Már alapból túlkoros vagyok egy gyerekhez. És ha lenne is barátnőm nem az első nap csinálja fel az ember. Már most késő lenne. Csak példaként szoktam hivatkozni a gyerekvállalásra.

52

Dehogy növelné. Amúgy munka közben pötyögök. De azt is írhatnám hogy szándékosan rosszul írok. Hogy le lógjak ki az itteni átlag buta emberek közül. 👍🏻🤣

2023. szept. 20. 10:35
 55/79 anonim ***** válasza:
35%

Az a szomorú, hogy itt mindenért az egyén a felelős. Miközben rengeteg munkaadó csak azon van, hogy minél kevesebbet fizessen.

Erről sem beszél itt senki.

2023. szept. 20. 10:42
 56/79 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nők is keresnek 300k-t és ők is éppenhogy nem döglenek éhen egyedül albérletben belőle, ahogy a kérdező. Na hogyha ők ketten összejönnek, akkor már jobban kijönnek és léphetnének feljebb életszínvonalban, mert amit eddig lakhatásra elköltöttek, annak csak a felét kell elkölteniük.

Azt meg már ne ömlengjük felelősségteljessé meg önállóvá, akinek "alapoznia" kell másra. Nem azt mondta a kérdező se, hogy egy milliomos cicababa márpedig őt tartsa el.

2023. szept. 20. 10:44
 57/79 anonim ***** válasza:
42%
55- ha valaki nem hajlandó semmit tenni a saját érdekében, hogy jobb élete legyen, hogy mondjuk kitanuljon egy használható szakmát (ma már a szakmunkások is nagyon jól keresnek) akkor ott bocs, de ne a munkáltatókat, államot, társadalmat, jóistent hibáztassuk már. A kérdező egy képzetlen segédmunkás, ehhez a havi 300 nem is olyan rossz fizetés.
2023. szept. 20. 10:46
 58/79 anonim ***** válasza:
79%
56-valószínűleg más oka is van, ha senki sem választja a kérdezőt partnerének.
2023. szept. 20. 10:59
 59/79 anonim ***** válasza:
20%
#58. Előbb írtam, minthogy végigolvastam. Szerintem a "túlkoros" lehet még egy dealbraker, ha a csajok akik között keresgél, családot akarnak alapítani. De ez igazából tökmindegy, ha két fiatal keres együtt 600k-t, abból is lehet egyről a kettőre jutni. Lehet képezni magukat abból amit félretesznek, lehet hitelre házat vagy lakást venni, aztán bérleti díj + rezsi helyett törlesztő + rezsit fizetnek. Amúgy se húszonpár évesen akarnak manapság már gyereket és mindenki a karrierre es az élet megalapozására fókuszál. Hát azt faszántosan meg lehet oldani ketten 10 év alatt...könnyebben, mint egyedül.
2023. szept. 20. 11:09
 60/79 anonim ***** válasza:
35%

Én szarul keresek, de soha nem találkoztam még olyan nővel akit egyáltalán érdekelt volna a téma. Sokan persze szóba hozzák maguktól is, hogy ők ennyiből meg annyiból élnek, de valahogy én arra még nem láttam példát, hogy valaki csak és kizárólag emiatt nem akart volna ismerkedni, vagy azonnal nemet mondott volna.

Ahogy a kérdező is írja a legtöbben az országban ebbe a kategóriába esnek.

Amúgy sincs senkire ráírva, hogy mennyit keres, mondjuk ha nagyon jól és szereti is elkölteni a pénzt az talán látszik valamennyire, de egy átlagos szinten ezt tuti nem tudod eldönteni a másikról.

Sokan a minimálbérből is iPhone-t vesznek, meg 4K TV, hó végén meg éheznek...

valaki pedig a több millió fizut is inkább befekteti vagy saját vállalkozás alapításába öli stb.

Amúgy tény, hogy együtt sokkal könnyebb, erre viszont látok példát elég sokat, hogy kvázi kényszerből vannak együtt emberek.

Mert X-nek van lakása, Y pedig úgy gondolja, inkább lesz X-el, mert legalább az biztos.

Nekem mondjuk megadatott a saját lakás fiatalon is (örökség) és egy balatoni telkem is van, szóval ha anyagilag nagyon megszorulnék, akkor még mindig van B opció is, hogy azt eladom és ideig-óráig kihúznám.

A munkám viszont extrém fos. 6 év munkatapasztalattal, diplomával, nyelvvizsgával, olyan munkakörben amit a cégnél már kvázi senki nem tud elvégezni sem keresek átlagban 300 ezret. És nem vesznek fel sehova. Bárhova jelentkeztem gyakorlatilag azonnal a kukában landolt az önéletrajzom, nem jeleztek vissza, ha vissza is jeleztek, az mindig elutasítás volt. A végén már tényleg legalja sori munkákra is beadtam a jelentkezést, semmit nem ért az egész. És az a vicces, hogy nálam sokkal képzetlenebb és kevesebb tapasztalattal rendelkező ismerőseimet pedig azokra a munkákra simán felvették ahonnét engem elutasítottak azonnal.

Szóval a szakács ismerősömet felvették gépbeállítónak, úgy hogy engem visszautasítottak, holott kb. 4-5 éve ez is része a mostani melómnak.

Jelentkeztem minősgellenőrnek, onnét is pár honap után jött az email, hogy nem engem választottak (milyen meglepő...), nemrég megtudtam, hogy egy ismerősöm, aki előtte dohánybolti eladó volt pedig simán felvették a pozícióra.

Szóval ja a munkaerőhiány meg a "tanulni kellett volna" csak egy nagy bullshit. Ha olyan nagy munakerőhiány lenne akkor nem hiszem, hogy BÁRKIT is visszautasítanának aki dolgozni akar. Pedig ez a helyzet. Szóval én is maradok, legalább ez közel van meg azt a kis aprópénzt megkapom érte. Lakásra már úgysem kell gyűjtenem...

2023. szept. 20. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!