Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ma már miért nem együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már miért nem együtt teremtik meg a biztonságot?

Figyelt kérdés

A szüleink , nagyszüleink idejében két hétköznapi fiatal szimpátia alapján megismerkedett. Szerelem lett. Aztán együtt fizettek egy lakást és összegyűjtötték a saját ingatlan , autó stb árát. Aztán gyereket vállaltak stb.

Manapság mi megy? Ha a férfi már nem rendelkezik egyedül az alapnak mondott javakkal. Azaz nem keres minimum 600 ezer 1 Misi között (és tegyük fel a szülei nem segítenek) úgy ennyi legalább kell hogy 35 éves korára legalább saját lakása legyen. De ez már lókuki! Mert már 30 alatti ferfiaktól is elvarajak! Vagy szó szerint bele se kezdenek az ismerkedesbe. Valami nagyon elvan már rontva a mai világban. Sokunk érzik ezt és nem kell incelnek se lenni hozzà.

Most ez a helyzet van mi lesz 10 év múlva ? Már yact lesz a beugró?

2023. szept. 20. 06:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
29%
Én nem egy olyan nőt ismerek, aki lehúzásból él, konkrétan kifosztja a férfiakat és ezt bizalmasabb körökben fel is vállalja, jót röhög rajta.
2023. szept. 20. 08:44
 32/79 anonim ***** válasza:
84%

31

A lehúzás és az önálló egzisztencia elvárása nagyon nem ugyanaz.

Vagy mit húz le, magára íratta a lakást? Az azért nem úgy megy…

2023. szept. 20. 08:52
 33/79 anonim ***** válasza:
77%

Aki a munkájában nem vevő a fejlődésre az az élet más területein sem, és ez a baj. Pont ugyanennyi energiát tennél egy kapcsolatba, háztartásba, gyereknevelésbe. Azaz a közel semmit.

Én sem akarnék veled ismerkedni, mert motiválatlan vagy, inkább bennmaradsz a kakiban, csak ne kelljen erőfeszítést tenned. Pedig ott a lehetőség, mindenhol vannak ingyenes képzések, ingyenes nyelvtanuláshoz programok.

2023. szept. 20. 08:53
 34/79 A kérdező kommentje:
Nem lehet mindenki cégvezető igazgató stb. Ha neked olyan a rajtengedély kedves utolsó, akkor remelem megtalálod.
2023. szept. 20. 09:00
 35/79 anonim ***** válasza:
75%

Ülsz tehetetlenül a szarban, hogy ennyi van, igazságtalanság brühühü?

Lehet váltani, tanulni, nyelvvizsgát csinálni akkor.

Nem akaródzik? Akkor fogadd el, hogy ennél jobb sosem lesz.

Téma lezàrva.

2023. szept. 20. 09:02
 36/79 anonim ***** válasza:
88%
Nem igazgatónak kell lenni. Vannak fokozatok. Te most a hierarchia legalján vagy. Legyél nyitott. Ha tanulni nem akarsz akkor alakíts ki kapcsolatokat, barátkozz, előbb utóbb valaki tudni fog egy jobb munkát. Vagy kérdezd meg a jelenlegi munkahelyeden hogy mit tehetnél azért, hogy előreléphess. Ne elégedj meg ezzel az élettel ahol nincs pénzed kajára.
2023. szept. 20. 09:09
 37/79 anonim ***** válasza:
28%

Hidd el kérdező! Sokkal jobb egyedül mint olyan nőkkel együtt akik az anyagiakért van csak veled. Lásd a 33#/35# válaszolót

Te komolyan ilyen nőt szeretnél magad mellé? Minek?

2023. szept. 20. 09:11
 38/79 anonim ***** válasza:
79%
Érdekes módon én a környezetemben 99%-ban azt látom, hogy amit összelapátolt egy pár magának, azt zömében együtt tették. Nálunk pl. évekig én kerestem többet a férjemnél, sosem volt ezzel problémánk. Talán egy olyan pár jut most hirtelen eszembe ismerősi körben, ahol a csaj beleült a tutiba.
2023. szept. 20. 09:14
 39/79 anonim ***** válasza:
12%
38, azért mert te valószínűleg 45 év feletti motoros vagy!
2023. szept. 20. 09:19
 40/79 A kérdező kommentje:

Csak ezt tudjátok fel hozni? A tovább tanulást ? Vs örök magány aki nem hajlandó?

Nekem gyerekként és fiatal felnőttként is nyűg volt a tanulás. Akkor más érdekelt és kínzás volt a tanulás. Még annyira butának se kell lenni hozzá. Nyelvérzékem borzalmas az való igaz!

2023. szept. 20. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!