Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már miért nem együtt teremtik meg a biztonságot?
A szüleink , nagyszüleink idejében két hétköznapi fiatal szimpátia alapján megismerkedett. Szerelem lett. Aztán együtt fizettek egy lakást és összegyűjtötték a saját ingatlan , autó stb árát. Aztán gyereket vállaltak stb.
Manapság mi megy? Ha a férfi már nem rendelkezik egyedül az alapnak mondott javakkal. Azaz nem keres minimum 600 ezer 1 Misi között (és tegyük fel a szülei nem segítenek) úgy ennyi legalább kell hogy 35 éves korára legalább saját lakása legyen. De ez már lókuki! Mert már 30 alatti ferfiaktól is elvarajak! Vagy szó szerint bele se kezdenek az ismerkedesbe. Valami nagyon elvan már rontva a mai világban. Sokunk érzik ezt és nem kell incelnek se lenni hozzà.
Most ez a helyzet van mi lesz 10 év múlva ? Már yact lesz a beugró?
Nem anyagiasak, csak tudják, hogy pénzből lehet megélni és feljebb lépni, előre haladni.
Ha ezt nem tudod, akkor egy bohóc vagy.
20
De magatok ellen beszéltek! Mindig a mama - papa hotelre hivatkoztok! Meg az önállóságra! Aztan van valaki mint pl én aki 6 éve total egyedül él. És korábban se segítettek neki a szülei semmiben. Akkor meg előjön az hogy nem számít ez, mert csak átlagkeresete van. Majdnem egyenlő a mama szoknyája mellől írókkal. 😒
Ember, te magad írtad le, hogy sokszor kajára alig jut pénzed és az sem minőségi, egészséges étel! Ne viccelj már..
Mondom normális, egészséges életszínvonal! Az, hogy a minimumon nyomorogsz, minden csak nem normális életszínvonal.
24
És akkor mi van? Ezzel a végzettséggel nem lehet több pénzt keresni. Kerestem a melók között. Mindig ugyan az a nóta volt. Diploma , vagy 2-3 nyelvvizsga. Ezek nekem nincsenek. Akkor a lehetőségek be szűkülnek. Az hogy 300 körül keresek már azzal kell hogy járjon hogy magányosan éljek le egy életet? Nem rosszindulatú ez kicsit ?
28
Betanított munkás/csomagoló vagyok egy raktárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!