Budapesten mely kerületekben lehet olyan áron albérletet találni, ahol rezsivel együtt kijössz 200 ezerből, és nincs a lakás halálosan lepukkanva, valamint viszonylag biztonságos környékén helyezkedik el?
Elég keményen felmentek az albérletárak Budapesten, sokszor már az egyszerű garzonokért is hajlamosak horribilis bérletárakat elkérni.
Belvárosi viszonylatban a 7,8,9. kerületben látok megfizethetőbb áron kiadó lakásokat, de itt sokszor olvasok rossz véleményt ezekről a részekről, miszerint a közbiztonság hagy maga után kívánnivalót.
Ezenkívül kb. Csepelen látom még megfizethető áron ingatlant, valamint a 14, 16. kerületekben, de itt is nagyon durván monitorozni kell a hirdető felületeket, hogy egyáltalán rábukkanj egy jobb árú hirdetésre, amit nagy valószínűséggel már 20-an elvittek előled.
Azok akik jobb áron bérelnnek lakást, nektek hogyan sikerült találni?
A VII.kerületben egyedül a Keleti környéke a rosszabb hírű, az árakat is arrafelé láthattad olcsóbbnak. De ez is csak egy sztereotípia, a barátnőm 30 éve lakik a Nefelejcs utcában és nincs az a pénz, amiért elköltözne.
A VII. kerület többi részén belvárosi árakra számíthatsz a 30 éve rehabilitált házakban, a kiemelt biztonságú bulinegyedben, a történelmi zsidó városrészben, a külföldön is híres zsinagógák körzetében, ahova busszal jönnek a turisták tömegei.
Fészen a legnagyobb csoportokba léptem be, és a keresés idejére úgy állítottam be, hogy a hírfolyamban azonnal lássam a friss posztokat, kapjak értesítést is.
Tehát ha valami jó jött szembe, azonnal írtam a tulajnak + érdemes minél hamarabb megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!