Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők csak annyi pénzt várnak el amit ők is megkeresnek?
Kétlem hogy amik itt írják hogy 600 e - 1,5 Misi között keresnek az igaz lenne!
Amúgy két átlag fizus férfi és nő 350 -350 ezerrel együtt szerintem megtudna élni. Nem luxusban de ha szeretik egymást.. itt meg azzal jöttök ha nincs mondjuk havi 800 ezre a hapsinak akkor instant elutasítást adtok neki.
Persze. Átlag. Hol? IT-ben lehet. Minden más területen kizártnak tartom. Persze, ha középvezetői átlagot nézünk, akkor elhiszem, hogy annak a 10 embernek az átlaga az adott cégnél ennyi.
Multiknál is vannak alacsonyabban kvalifikált munkavállalok, takarítók, diszpécserek/ügyfélszolisok, értékesítők, futárok, adminisztrátorok, recepciósok, akárkik, akik lefelé fogják húzni az átlagot.
Van multis és nem multis tapasztalatunk is és érthető módon a barátaink zöme is műszaki világban mozog, ahol elég jó fizetések akadnak, de a nettó 800 még ígysem átlag a baráti társaságunkban. Kénytelen vagyok azt gondolni, hogy csak hangulatkeltő trollok ezek a válaszolók. :)
Itt gyakorin elég sok középszerű, vagy kifejezetten buta ember próbál manapság flexelni félmillió és millió közötti fizetésekkel. A magyar átlagfizetés azért közel sem ez. És igazából három lehetőséget tartok lehetségesnek. Vagy ferdít és nagyzol, a valódi fizetése a közelében sincs annak amit mond. Mert frusztrált, és ettől érzi többnek magát ha itt többszörösét hazudja. Vagy alapból csak trollkodik, negatív érzéseket akar generálni az emberekben. Vagy esetleg tényleg annyit keres, de valami családi kapcsolat alapján, vagy fideszes kötődésű állami céghez ejtőernyősként bepottyantva. Hogy se tudása, se intelligenciája nincs adott poszthoz. Csak a hatalmas arc és egó a semmire.
Vannak hiteles emberek akiknek elhiszem hogy sokat keresnek. Rajtuk látszik a tudás, az érzelmi és értelmi intelligencia, az elhivatottság, és hogy esetleg alázattal viseltetnek a munkájuk iránt, ami pontosan ezt a fajta előrelépési, fejlődési potenciált hordozza, ami a magasabb bérhez vihet. De amikor középszerű, vagy kifejezetten buta emberek próbálnak magas fizetést bemondani maguknak, főleg előadva hogy az az átlagos, azt kicsit érdemes mindig fenntartásokkal kezelni. Valahogy egyre szaporodnak ezek a fajta kommentek is.
Kedves Kérdező!
Itt szerintem nagyon kevesen tudnának, illetve az én generációmban (47) tudtak volna lakást venni önerőből. Ki a szüleinek, ki a nagyszüleinek (mint pl. én) köszönhetik a lakást, ami persze adható-vehető oda költözök ahova akarok. Az átlagbér szerintem talán mindegy is, hogy mennyi, mert ha valakinek lakáshitelt kell ma törlesztenie, annak az Isten pénze se elég.
@38
Igy-így! 665 ezret keresek! 180 a hitel.../hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!