Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztrált valaki a csak a szex weboldalra? Egy éve töröltettem a profilomat,most fél évi tartozást követelnek tőlem.Sajnos már postai levélben is nem csak e-mail-en.Ha tudják a címem kell tartani attól,hogy személyesen is megkeresnek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 18:18
2/5 anonim válasza:
Ez egy zsaroló oldal. Térti vevényes fizetési felhívást kaptàl?
Én feljelenteném őket a rendőrségen zsarolás miatt.
3/5 anonim válasza:
Rendőrség. Feljelentés. Csak próbálkoznak, hátha a horgukra akad valami balek.
4/5 anonim válasza:
3
Kb 50% fizet mint a katonatiszt, főleg ha kapcsolatban van.
5/5 A kérdező kommentje:
Tavaly június végén töröltettem magam,visszajeleztek,hogy zárolják a felhasználói fiókomat 14 napig meggondolhatom magam.Ezután nem is foglalkoztam a dologgal.December elején új bankkártyát kaptam,azóta követelőznek a tartozással.Ha jól gondolom,ezek tavaly decemberig havonta lehúzták a pénzt a kártyámról azért amit júniusban lemondtam,az új kártyáról pedig nem tudták.Szerintetek van rá esély hogy behajtó céget küldenek rám?
2021. júl. 1. 18:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!