Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakítotok valakivel és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítotok valakivel és nem váltatok el békével. Évek múltán ha megkeresnéd a másikat, miért?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm, akivel másfél évig jártunk együtt.

Mindkettőnk számára az első komoly kapcsolat volt.

Viszont nem váltunk el békével és még rendőrségi ügyet

is csináltam magamnak.

Igazából nem akartam elfogadni, hogy vége, és cseppet

zaklattam is. De egy idő után természetesen le álltam.

Nem keresett meg nagyon hosszú ideig.

Ha úton véletlenül összetalálkoztunk, nem köszöntünk

egymásnak soha. De igazából nem láttam őt egyáltalán

az évek alatt, csak nagyon nagyon ritkán, de akkor is

max csak így a távolból az új pasijával.

Ráadásul akaratlanul is hülyén viselkedtem a kapcsolatunkban. Nem jártunk semerre, itthon voltunk, bár ez más tényező végett volt így, de ezt most nem írnám le. Legyen elég, hogy az apjához volt köze.

Igazából a nagyobb veszekedéseimnek is többé kevésbé hozzá volt köze.

Szóval ha ti teherként tekintettek az előző kapcsolatotokra és úgy könnyedén jöttetek össze másikkal.

Akkor évekkel később még is mi lenne az ok, amiért

bejelölnétek azt az illetőt facebookon még is?

Engem 3 és fél év után, úgy hogy levoltam nála tiltva.

Többnyire azért is, mert hogy a rendőrségi ügy volt az egészből.

Azt azért tudni kell, hogy ott álltam mellette és támogattam, és mikor elvesztette az anyukáját, akkor is mellette voltam. Tehát azért nem mondanám magam teljesen szar embernek, csak voltak hibáim, volt amit nem úgy kezeltem volna, mint egy normális ember.

Igazából mindenki azt magyarázta neki, hogy nem illünk össze, etc, és hát később valóban mások fontosabbak lettek neki.

De vissza térve: Miért jelölnétek be egy ilyen embert újra? Csak azért, mert érdekel mi van vele, vagy esélyes, hogy megforduljon a fejetekben, hogy újra összejöjjetek vele?

Olyanokat írt, bár már nem teljesen emlékszem rá, hogy nem szeretne velem rosszba lenni, gondolt is rám az évek alatt. Meg csalni akart volna dolgozni oda, ahol ő volt.

De közbe meg vissza ment egy exéhez, amit el is mondott nekem, és mondta, hogy mennyire szereti. Aha, én letiltottam, egy hónap nem telt el, már másik pasival volt együtt.

Mivel volt valakim akkor, megmondtam neki, hogy nem akarom, hogy az életem része legyen újra, bármilyen formában is :( Őszintén, most bánom kicsit, mert már nincs meg a barátnőm. És ha véletlen szét menne azzal a gyerekkel, nem valószínű hogy még egyszer megkeresne.

(Azóta feloldottam, csak azért mondom, hogy megtudna keresni, ha akarna).

Szóval őszinte válaszokat várok, hogy ki mért keresné meg az exét, ha úgy adódna, hogy megakarja?

2018. okt. 25. 15:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Volt hasonló szakításom. Szerettem, de megoldhatatlan problémáink voltak, így ha nem akartam tönkremenni, az egyetlen opcióm a szakítás volt, minden mást megpróbáltam előtte, sikertelenül. Szakítás után zaklatott is egy jó ideig, a rendőrség is be volt vonva a dologba bár végül költöznöm kellett, hogy megszabaduljak tőle. Így évekkel később már rég elmúlt a haragom, érdekelne is, hogy mi van vele, de kizárólag emberileg, egy ilyen múlt után már soha nem tudnék megbízni benne és emiatt már soha nem lenne opvió az, hogy összejöjjünk. Mondjuk én nem merném őt megkeresni, nehogy megint elkezdődjön az egész mizéria, amit akkor okozott, de ha levenném a tiltást és bejelölném, akkor az csak azért lenne, mert emberileg érdekel és szeretném tudni, hogy alakult az élete. Se több, se kevesebb.
2018. okt. 25. 15:36
 2/12 A kérdező kommentje:

Sok időt töltött velem, napi szinten. Több órákat.

Igazából a magam szempontjából tudom azt, hogy hibáztam például azzal, hogy nem igen mentünk semerre.

Jó, azért 1-1 alkalommal elmentem vele mondjuk egy koncertre például, de falunapokra már nem szívesen mentem ki vele. És ez még mindig leginkább az apja miatt volt.

Tudom, beszari ember vagyok és féltem az apjától.

Amúgy többnyire normálisan viselkedtem vele, csak mikor fenyegetések, meg ocsárolások voltak felém, meg nem éreztem, hogy kiállna mellettem, akkor az engem nagyon bántott.

És ezáltal hülye voltam nem egyszer. :(

2018. okt. 25. 15:40
 3/12 A kérdező kommentje:

Én így leginkább az zavar, hogy tényleg évekig nem beszéltünk. Egyetlen árva szót sem. És fura volt az, hogy miért most, miért ilyen hirtelen? Hogy még is mit akar.

Mert igazából nem igen hangzott el olyan kérdés, hogy vagy, mik történtek veled az évek alatt, vagy akármi.

Úgy a maga kis dolgait mesélte, és kb ennyi volt a nagy beszélgetés.

Aztán meg meguntam, hogy mondogatja, mennyire imádja az új //régi// barátját.

Már akkor gondoltam magamba, hogy nem sokáig lesz az a palija.

2018. okt. 25. 15:43
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Ne ringasd magad abba a tévhitbe hogy újra össze akarna jönni veled. Az elsőnek ment a zöld, én is max azt tudom elképzelni.
2018. okt. 25. 16:23
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Ezek után abszolút nem! Nem is tudom hogy gondolom ezt komolyan? Betegesnek tünik! Valami segítséget kéne keresned ezzel kapcsolatban!
2018. okt. 25. 16:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem hiszek semmit sem. Miért kellene orvoshoz mennem?

Volt egy barátnőm utána, negyed annyira nem viselkedtem gyökérként.

Nőket kérdezem, hogy ilyen helyzetbe ki miért keresné meg a másikat? Első mondta, hogy "lehet érdekelte mi van velem", de ahogy mondtam semmit sem kérdezett velem kapcsolatosan.

Nekem nagyon nem kellene vissza. Eléggé riherongy lett és kapcsolatfüggő. Több faszt fogott mint kilincset.

Illetve folyamatosan volt neki kapcsolata, és még mellette úgy tudom, hogy volt akit megcsalt.

Szóval nem ringatom magam semmibe, mert ilyen ember nem kellene vissza az életembe valahol.

2018. okt. 25. 16:35
 7/12 anonim ***** válasza:
16%

Már megint kíváncsiskodik az, aki két ember rég végetért kapcsolatában lévő dolgokhoz, semmi az ég egy adta köze nincs.

Gyártja a kamu kérdéseit, ahol az exnő mint egy ordas c.rva van beállítva, és a többi szövegét a kérdésben az ostoba, és nagyon primitiv lényének a legmélyéről próbál kiköhögni magából egy kamu kérdést.

Aranyom, ha valakikről kiírsz egy kérdést, akkor ne magadból indulj ki, és főleg ha két intelligens ember általad nem ismert kapcsolatának a részéről teszed ezt, akkor végképp ne. Mert félre vezeted a nagyérdeműt, az illető pedig akiből ki akarnád ezt az infót szedni, az meg úgy ahogy én teszem, kiírja a műsorod, hogy mindenki tisztában legyen azzal, ki is vagy te, és milyen távol állsz azoktól az emberektől, akikről kreálod a hazugságaidat.

2018. okt. 25. 17:15
 8/12 anonim ***** válasza:
22%

*Betegesnek tünik! Valami segítséget kéne keresned ezzel kapcsolatban!

Telitalálatod van a kérdező személyével.

2018. okt. 25. 17:17
 9/12 A kérdező kommentje:

Milyen kamu kérdés? Megkérdeztem, hogy ha úgy alakulna, hogy egy nő szét megy egy pasitól, mi oka lenne évekkel később megkeresni...

Illetve ahogy te mondod: "Olyan infókat köpsz ki arról az emberről, amihez semmi közöd, illetve szart se tudsz róla", nem úgy fogom vissza írni, ahogy leírtad, de kb ez a lényege:

Nos, beszélgettem azokkal az emberekkel, akik a "pasijai" voltak.

És ebből kettő tett említést arról, hogy voltak furcsaságai, ugyan is a hátuk mögött meglehetősen szeretett fiúkkal társalogni és lógni velük.

És kettő mondta, hogy valószínűleg meg is csalta őket.

Pontosítok, ebből a 2-ből, a srác anyja mondta el, hogy exem oda állt elébük és elmondta, hogy az idő alatt amíg együtt volt a nő fiával, ő szépen félre kefélt.

Aztán amikor engem megkeresett, pont ehhez a gyerekhez ment vissza. Ő rá mondta exem a leveleibe, hogy mennyire szereti.

Én akkor rá írtam megint a gyerekre, miután letiltottam exemet, hogy mit tud arról, hogy engem bejelölt.

De milyen vicces, nem tudott róla.

Megkérdeztem, hogy hülye vagy te, hogy újra összejöttél vele, mondom, úgy is csak át fog baszni.

Erre letámadott, hogy fogjam be, meg ne szóljak bele az ő életébe, mert úgy éli, ahogy ő akarja.

Aztán mikor megláttam egy hónappal később, kicsit gúnyolódva rá írtam, hogy na mi van öcsi?

Egyből rá vágta, hogy hagyjál K....-val. (nem akarom kiírni a keresztnevét).

Mondom mi volt? Hát, folyamatosan másokkal beszélgetett, meg mások voltak neki fontosak.

Amúgy meg: 45%-os, már egy másik kérdésnél is megmondtam neked, hogy húzd el a csíkot, mert senkit nem érdekelnek a baromságaid. Értelmesen nem tudsz hozzászólni, azt hiszed hogy nagyon vicces vagy, holott inkább szánalmas. Lehet tovább állni.

2018. okt. 25. 18:10
 10/12 anonim ***** válasza:

A 45%-os bolond.

Hetek óta minden kérdéshez úgy kommentel,mintha róla szólna.

2018. okt. 26. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!