Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítotok valakivel és nem váltatok el békével. Évek múltán ha megkeresnéd a másikat, miért?
Volt egy barátnőm, akivel másfél évig jártunk együtt.
Mindkettőnk számára az első komoly kapcsolat volt.
Viszont nem váltunk el békével és még rendőrségi ügyet
is csináltam magamnak.
Igazából nem akartam elfogadni, hogy vége, és cseppet
zaklattam is. De egy idő után természetesen le álltam.
Nem keresett meg nagyon hosszú ideig.
Ha úton véletlenül összetalálkoztunk, nem köszöntünk
egymásnak soha. De igazából nem láttam őt egyáltalán
az évek alatt, csak nagyon nagyon ritkán, de akkor is
max csak így a távolból az új pasijával.
Ráadásul akaratlanul is hülyén viselkedtem a kapcsolatunkban. Nem jártunk semerre, itthon voltunk, bár ez más tényező végett volt így, de ezt most nem írnám le. Legyen elég, hogy az apjához volt köze.
Igazából a nagyobb veszekedéseimnek is többé kevésbé hozzá volt köze.
Szóval ha ti teherként tekintettek az előző kapcsolatotokra és úgy könnyedén jöttetek össze másikkal.
Akkor évekkel később még is mi lenne az ok, amiért
bejelölnétek azt az illetőt facebookon még is?
Engem 3 és fél év után, úgy hogy levoltam nála tiltva.
Többnyire azért is, mert hogy a rendőrségi ügy volt az egészből.
Azt azért tudni kell, hogy ott álltam mellette és támogattam, és mikor elvesztette az anyukáját, akkor is mellette voltam. Tehát azért nem mondanám magam teljesen szar embernek, csak voltak hibáim, volt amit nem úgy kezeltem volna, mint egy normális ember.
Igazából mindenki azt magyarázta neki, hogy nem illünk össze, etc, és hát később valóban mások fontosabbak lettek neki.
De vissza térve: Miért jelölnétek be egy ilyen embert újra? Csak azért, mert érdekel mi van vele, vagy esélyes, hogy megforduljon a fejetekben, hogy újra összejöjjetek vele?
Olyanokat írt, bár már nem teljesen emlékszem rá, hogy nem szeretne velem rosszba lenni, gondolt is rám az évek alatt. Meg csalni akart volna dolgozni oda, ahol ő volt.
De közbe meg vissza ment egy exéhez, amit el is mondott nekem, és mondta, hogy mennyire szereti. Aha, én letiltottam, egy hónap nem telt el, már másik pasival volt együtt.
Mivel volt valakim akkor, megmondtam neki, hogy nem akarom, hogy az életem része legyen újra, bármilyen formában is :( Őszintén, most bánom kicsit, mert már nincs meg a barátnőm. És ha véletlen szét menne azzal a gyerekkel, nem valószínű hogy még egyszer megkeresne.
(Azóta feloldottam, csak azért mondom, hogy megtudna keresni, ha akarna).
Szóval őszinte válaszokat várok, hogy ki mért keresné meg az exét, ha úgy adódna, hogy megakarja?
Nos én már túlléptem a dolgon, de valóban megkerestem az exem.
Azért kerestem meg, mert hálás voltam neki. Segített abban, hogy utána másképp álljak az emberi kapcsolataimhoz. Akkor rengeteg negatív dolgon kellett átesnem ehhez, de miután megerősödtem, el szerettem volna mondani, hogy mi mindent köszönhetek neki.
Hogy összejönnék vele, azt nem tudom. Egyikünk se van abban a helyzetben. Feltehetőleg most működne a dolog, de vannak számomra fontosabb emberek azóta.
Szerintem neked is inkább új embereket kellene megismerned, és magaddal kialakítani egy jó kis kapcsolatot.
Amúgy mondom, ha nem lettek volna zavaró tényezők, tök jól működő kapcsolat lehetett volna. De így, hogy mindenki szövegelt, hogy nem illünk össze, stb, utálom mikor mások döntik el, hogy kivel illek össze és kivel nem. Nem mondom, hogy egy nyeremény vagyok, egy álompasi.. De szerintem annyira rossz sem.
Én nem tudom mit tennék egy olyan helyzet esetén, ha azt mondaná, vissza akarna jönni. De mondom, ilyent nem várok, meg se keresem. Nem írok neki soha.
De barátnő se kell. Mert nem tudnék szívből szeretni senkit. Eljátszani tudnám csak, hogy mennyire szeretem a másikat, talán tényleg szerelmesnek is érezném magam, és biztos, hogy segítene, hogy ne gondoljak rá.
De viszont: nem szeretném akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!