Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha a párotok szemmel láthatóan nem keres megfelelően (200 felett) és ezt nem is árulja el, hogy mennyit keres, akkor szakítotok vele? Ehhez van köze egyáltalán a nőnek, hogy mennyit keres az adott férfi, akivel járnak 1-2 éve? Muszáj elmondani?
Alapvetően van közöm hozzá, mennyit keres a párom, hiszen azért felnőtteknél 1-2 év után már felmerül az összeköltözés, közös élet lehetősége, tudnom kell, mennyi az annyi, hogy mivel számoljak.
De az, ha ő nem akarja elmondani, és mondjuk nem is vagyunk olyan helyzetben, hogy lényeges legyen, úgy nem fogok szakítani vele. Ha sunnyog, nem egyenes a pénzügyekkel kapcsolatban, akkor azért gyanakodnék és bizonytalan lennék- van az a viselkedés, amit önmagában az alacsony fizu nem magyaráz-, mert akkor nekiállnék gondolkodni, hogy mire költi el, miért folyik el, van-e valami olyan állandó költése, amiről azért jó lenne tudnom (gyerektartás, lakáshitel, ilyesmi), ilyesmi. Nem a mennyiség miatt érdemes szerintem őszintének lenni, hanem hogy megelőzd a bizalmatlanságot. Az önmagában nem elég szakító indok, hogy a pasi nem keress 200 felett nettóban, de ha ezt nem vállalja fel férfiasan, akkor bennem speciel előjönnének kéretlen gondolatok.
Nekem az egyik ismerősöm (pár házra lakik) szentül hiszi, hogy a műholdakkal olvassák a gondolatait.
Ettől még nincs igaza.
Én nem kérkedek vele, ráadásul eléggé változó, be ha kapcsolatban rákérdeznének, őszintén válaszolnék.
Amúgy kiváló szűrő, hogy megtudd a szándékait. Csak a viselkedését kell figyelni.
Elég furcsa lett volna úgy házat venni és gyermeket vállalni, hogy nem beszélünk a pénzügyekről. Aki pedig félti a vagyonát, kössön házassági szerződést.
A kapcsolat egy bizonyos szintjén igenis kell róla beszélni, ettől még nem lesz valaki haszonleső.
1-2 év alatt talán kialakul az a bizalmi kapcsolat, ami
után már el merném mondani, hogy mennyit keresek. Bár
nálam ez a másik kategória (átlagon felüli kereset),
így valamilyen szinten érthető, mert ismerek nőt, aki
"lenyomott" pár évet egy férfi mellett, aztán szépen
vitte a pénzét.... Engem szeressen, ne a pénzem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!