Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen esetben szakitotok meg hirtelen minden kapcsolatot egy fiúbaráttal?
Sok minden lehet.
1 Vonzódni kezdett hozzád. A csalódása miatt viszont nem akar ebbe belemenni, abban se teljesen biztos, hogy komolyan gondolja, így várja, hogy csituljanak az érzései.
2 Tart attól, hogy ráhajtasz, de ő ezt nem szeretné. Emiatt távol tart magától, kerüli a konfliktust.
3 Teljesen össze van zavarodva, próbálja helyretenni magát, keresi, mikor érzi jól magát. Ilyenkor előfordul, hogy elmar az ember maga mellől néhány barátot.
4 Tombol, dühöng, pasizik, levezeti a stresszt, nem akarja, hogy ennek a szemtanuja legyél.
Hirtelen ezek jutottak eszembe, de akár kombózhatja is ezeket.
Még, ha az is van, amit a 2. válaszadó írt, reagálva:
Összetörnének a nők, ha be kéne vallaniuk, hogy odavannak a pasasért...:D
Én is arra gondolok, hogy addig voltál jó, amíg vígasztalni kellett őt, mihelyt megoldódott a gond, már nincs igény rád. A nőket nem szabad vígasztalni ilyen esetben, maximum akkor, ha reális esély van arra, hogy beakasztod neki idővel a lompost.
de két éve ez "folyamatos", mármint folyamatosan ismerjük egymást. És ezidő alatt próbálkoztam nála... visszautasitott, és minden ment a régiben.
#2: te lány vagy? Az 1. eset akkoris igencsak furcsa lenne... de akkor sem értem, miért ez a reakció? Ésha kimentem volna külföldre vagy megdögölnék?
A csaj fog rajta besértődni, h lámlám, a srác nem kereste. Csináltam én is hasonlót, és így jártam. Legjobb védekezés a támadás
Én is így jártam 4 év "barátság" után.
Ezeknek csak panaszkodni kell valaki aztán annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!