Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, milyen esetben szakito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen esetben szakitotok meg hirtelen minden kapcsolatot egy fiúbaráttal?

Figyelt kérdés
Két éve ismerjük egymást a lánnyal, volt hogy a vállamon aludt, volt hogy vigasztaltam a pasija miatt... akivel szakitott másfél év után. Jó ideig nem volt gond, de most hirtelen változott. Pofátlanul hazudik nekem, szinte kerül. Bármit irok, sosem válaszol. Élőben mondtam neki, nézzen utána. Nem néz. ez miért lehet?
2016. máj. 31. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak lelki szemetesládának voltál jó, Most, hogy túltette magát a pasiján leszar téged is. Tanultál belőle. Szerelmi bánatos nőt nem vigasztalunk férfiként!
2016. máj. 31. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Sok minden lehet.

1 Vonzódni kezdett hozzád. A csalódása miatt viszont nem akar ebbe belemenni, abban se teljesen biztos, hogy komolyan gondolja, így várja, hogy csituljanak az érzései.

2 Tart attól, hogy ráhajtasz, de ő ezt nem szeretné. Emiatt távol tart magától, kerüli a konfliktust.

3 Teljesen össze van zavarodva, próbálja helyretenni magát, keresi, mikor érzi jól magát. Ilyenkor előfordul, hogy elmar az ember maga mellől néhány barátot.

4 Tombol, dühöng, pasizik, levezeti a stresszt, nem akarja, hogy ennek a szemtanuja legyél.

Hirtelen ezek jutottak eszembe, de akár kombózhatja is ezeket.

2016. máj. 31. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Még, ha az is van, amit a 2. válaszadó írt, reagálva:

Összetörnének a nők, ha be kéne vallaniuk, hogy odavannak a pasasért...:D

Én is arra gondolok, hogy addig voltál jó, amíg vígasztalni kellett őt, mihelyt megoldódott a gond, már nincs igény rád. A nőket nem szabad vígasztalni ilyen esetben, maximum akkor, ha reális esély van arra, hogy beakasztod neki idővel a lompost.

2016. máj. 31. 22:58
 4/9 A kérdező kommentje:

de két éve ez "folyamatos", mármint folyamatosan ismerjük egymást. És ezidő alatt próbálkoztam nála... visszautasitott, és minden ment a régiben.

#2: te lány vagy? Az 1. eset akkoris igencsak furcsa lenne... de akkor sem értem, miért ez a reakció? Ésha kimentem volna külföldre vagy megdögölnék?

2016. máj. 31. 23:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Csináld azt, amit ő veled. Azaz felejtsd el! Ha hónapok múlva eszébe jutsz, koptasd le a francba.
2016. máj. 31. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
#4 én meg már azt hittem hogy a két év alatt volt hogy nem ismertétek egymást, mondjuk 1-1 hétig. :)
2016. máj. 31. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:
61%

A csaj fog rajta besértődni, h lámlám, a srác nem kereste. Csináltam én is hasonlót, és így jártam. Legjobb védekezés a támadás

2016. jún. 1. 02:17
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

Én is így jártam 4 év "barátság" után.

Ezeknek csak panaszkodni kell valaki aztán annyi.

2016. jún. 1. 07:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha szidni kezdi a páromat... onnantól nem "barát".
2016. jún. 1. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!