Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, nők nagyjából hány évesen jutnak el arra a szintre, hogy komoly kapcsolatot szeretnének?
Erre nem lehet válaszolni, mivel ez emberfüggő. Én világéletemben komoly kapcsolatot kerestem, ha szakítok, annak komoly oka van, nem az, hogy megunom és más kell.
Másról nem tudok nyilatkozni.
A kérdésedre a válasz a 12 éves kor, akkor már szeretnének dolgokat, de mire képesek lesznek rá....
26/F
Szerintem is emberfüggő.
Én már 5 éve lesz, hogy kapcsolatban vagyok, 15 éves koromtól. Előtte nem volt senkim, de már akkor komolyan gondoltam és komolyak voltak a szándékaim.
Viszont vannak, akik 30 éves korukig sem képesek rendesen elköteleződni.
En sosem valtogattam. Huszevesen volt eloszor kapcsolatom, elotte meg csok sem. Mindig komoly kapcsolatot szerettem volna, masnak nem latom ertelmet. Most a masodik parommal vagyok ugy, hogy vele tenyleg latom hogy tervezhetek komolyan es ez kolcsonos is.
21/L
Egyetértek a 3. hozzászólóval.
Ki kell élvezni az életet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!