Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki fog előbb és könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fog előbb és könnyebben komoly kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés

Nem szexre gondolod hanem komolyra.

1. Jason Statham kinézetű viszont nagyon rossz bensőre buta, beképzelt, primitív, bunkó stb..

2. Jáksó László kinézetű aki viszont okos kedves empatikus türelmes önzetlen és nagyon figyelmes

2016. márc. 30. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
egyértelműen az első
2016. márc. 30. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Ha rajtam múlik, egyik sem.
2016. márc. 30. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt minek megkérdezni? 1-es fog...

Volt egy ilyen kollégám, nemrég dobta ki a felesége, hazudik és semmibe veszi a nőket, 10-esével tapadnak rá, csak pár hónap alatt mindenki szakít vele...

De megérdemlik, amikor én társ keresőztem mondták csináltassak profi fotóssal öltönyös képeket, mert akkor többen állnak velem szóba, de én nem akartam hamis arcot mutatni. A válásom után 4 évig tartott amíg találtam így egy normális nőt társkeresőn...

2016. márc. 30. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:
91%

Ki fog előbb komoly kapcsolatot találni?

Egy csinos modell alkatú lány, de belsőre buta, beképzelt pi.csá.

Vagy egy kövér, csúnya nő, aki egyébként okos és kedves?

Ne áltasd magad!

Még jó hogy ismerek egy csomó helyes ÉS okos, kedves pasit. :)

2016. márc. 30. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!