Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz manapság egy átlagos kicsit csinosabb lánynak komoly kapcsolatot találni társkeresőn?
Barátnőim és én is fent voltam a társkeresőn, de elegünk lett, töröltük is magunkat onnan.
Leírom miket tapasztaltam és a barátnőim is hasonlókat.
Szeretném kiemelni, hogy pénz külső nagyon minimálisan számított. Az ottani pasik kb 80%-a bejött.
Nagyon sok levelet kaptam, mindegyikre válaszoltam is (napi 20-30 levél)
kb az 50%-a úgy kezdte hogy csak szexet szeretne vagy fizetne használt bugyiért, vagy camba mutatná stb.
kb. 30%-a "szia szépek a szemeid, ismerkednék" stílussal nyitott, aztán kb. ennél meg is maradt a szint.......
A maradék 20% viszonylag normális volt, normális levelet írt, de utána egyszer csak eltűntek, nem írtak.
8 randim volt, ahol a legtöbb bevallotta hogy van valakijük és igazából szintén csak szexet akar. Aztán volt aki igénytelen szakadt ruhába jött, volt aki köpködött a randin. Egy pasi volt összesen aki normális volt, rendes stb, akartam is volna tőle többet de ő korrekt mondom megmondta hogy nem érezte a kémiát és ne haragudjak.
Tényleg társkeresőn ilyen pasik vannak?!!
Amúgy 29 éves nő vagyok.
Sajnos az ilyen oldalakon sok a kanos, megkeseredett arc,de ne általánosíts.
Légy nyitott,és fogsz találni normális férfiakat, ebben biztos vagyok.
Szia!
Szerintem a maradék 20 %-ot kellett volna komolyabban venned, sőt, egyáltalán velük kellett volna csak foglalkoznod. Ezzel egyrészt elkerülhetted volna az "eltűnést", mert a nők sokszor abba a hibába esnek, hogy egyáltalán nem kezdeményezőek, csak válaszolnak, és azt is viszonylag röviden. Nem érdeklődnek, nem kérdeznek vissza, nem érződik egyszerűen, hogy nem csak egy vagyok a sok közül. Így persze hogy otthagynám én is, eszembe nem jutna megint ráírni ilyenre. Másrészt viszont ezzel elkerülhetőek lettek volna az igénytelen, köpködős emberekkel való találkozások is, hiszen ha érdeklődsz a másik iránt, nyitott vagy, hamar kiderül ha ilyen az ember, és onnantól nyilván nem fogsz vele találkozni. Szerintem a beszélgetés fenntartása érdekében légy kicsit kezdeményezőbb, ha máskor is ismerkednél neten.
Sok sikert! :)
21/F
Teljes mértékben meg tudlak érteni!
Pontosan ilyen helyzetben voltam tavaly, amikor véget vetettem egy hosszú kapcsolatnak. Fogalmam sem volt, hogyan tovább. Aztán már csak kíváncsiságból is regisztráltam néhány társkeresőre. A fizetős társkeresők semmivel sem jobbak, sőt, még az elitként hirdetett sem.
A legtöbb ember (és nem csak a férfiak) testi kapcsolatot keres leginkább. De vannak azért normálisak.
Én nem adtam fel, pár borzalmas randi után úgy döntöttem, inkább én választok. Előtte mindig vártam, hogy a férfiak keressenek meg, aztán édesanyám azt mondta, szerinte nem szégyen nőként kezdeményezni, így hát fogtam magam és írtam egy férfinak, aki nem egy multimilliomos sportautója mellé állt be fotózkodni a nyomorult nonfiguratív tetkójával, hanem egy teljesen átlagos képet töltött fel magáról. Láttam, hogy van egy közös hobbink, így megvolt az első téma. Naponta 3-4 órát beszéltünk telefonon, aztán pár hét múlva elérkezettnek láttuk az időt a találkozóra. Több, mint fél éve együtt vagyunk és párom az élő példa rá, hogy normális férfiak igenis vannak még a társkeresőkön is!
Sok sikert kívánok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!