Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz manapság egy átlagos kicsit csinosabb lánynak komoly kapcsolatot találni társkeresőn?

Figyelt kérdés

Barátnőim és én is fent voltam a társkeresőn, de elegünk lett, töröltük is magunkat onnan.

Leírom miket tapasztaltam és a barátnőim is hasonlókat.

Szeretném kiemelni, hogy pénz külső nagyon minimálisan számított. Az ottani pasik kb 80%-a bejött.

Nagyon sok levelet kaptam, mindegyikre válaszoltam is (napi 20-30 levél)

kb az 50%-a úgy kezdte hogy csak szexet szeretne vagy fizetne használt bugyiért, vagy camba mutatná stb.

kb. 30%-a "szia szépek a szemeid, ismerkednék" stílussal nyitott, aztán kb. ennél meg is maradt a szint.......

A maradék 20% viszonylag normális volt, normális levelet írt, de utána egyszer csak eltűntek, nem írtak.

8 randim volt, ahol a legtöbb bevallotta hogy van valakijük és igazából szintén csak szexet akar. Aztán volt aki igénytelen szakadt ruhába jött, volt aki köpködött a randin. Egy pasi volt összesen aki normális volt, rendes stb, akartam is volna tőle többet de ő korrekt mondom megmondta hogy nem érezte a kémiát és ne haragudjak.

Tényleg társkeresőn ilyen pasik vannak?!!

Amúgy 29 éves nő vagyok.

2016. febr. 24. 18:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Aki tetszik = akit egyáltalán férfinek néztek = magas, izmos, sportok, jóképű, bűnözői múlt előny.

A poén az, hogy azokról szó sem esik aki nem esik a férfiak felső 80%-ba, tehát az átlagos, szerencsétlen férfiak közé, esetleg a rondák, bár azt megértem, hogy mondjuk egy hozzám hasonló alacsony és ocsmány férfival nem akartok kezdeni.

2016. febr. 24. 19:10
 12/22 anonim ***** válasza:
18%
aki a lelkét is kitenné érted, az neked nem kell, mert jaj nincs kémia.... Akkor ülj vissza kémiaórára, vagy vegyél elő egy vegyészlexikont, ott kapsz kémiát!
2016. febr. 24. 19:12
 13/22 A kérdező kommentje:
12. Nem tudom miről beszélsz? Annál a találkozónál is a pasi nem érezte a kémiát.
2016. febr. 24. 19:14
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Ezen az oldalon az igazság 0%-ot ér. Vicces, olyan mint egy társkereső.
2016. febr. 24. 19:27
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként kérdező van egy sokkal jobb kérdésem:

Csúnya, alacsony férfiként miért nincs esélyem egyetlen nőnél sem, hiába vagyok 34 éves, hiába próbálkoztam vagy 15 évet, szó szerint mindenféle nőknél ?

2016. febr. 24. 19:33
 16/22 anonim ***** válasza:
94%

Nekem ezzel ellentétes élményeim vannak, sosem volt nehéz. Minden alkalommal több értelmes, normális férfit ismertem meg, nehéz szívvel is választottam. Nemrég voltam fent utoljára, akkor csak szabadidős társat kerestem, és mégis pár nap alatt találkoztam három érdekes és szimpatikus pasival, azóta is tartom velük a kapcsolatot.

Randikon sem ért még csalódás. Mondjuk én alaposan szűrök. Csak hosszas levelezés és beszélgetés után szoktam bevállalni a személyes találkozót, ha kölcsönös a rajongás érzése, és már minden lényeges dolgot tudunk egymásról.

26/N

2016. febr. 24. 19:34
 17/22 A kérdező kommentje:
16. ez érdekes, lehet jó oldalon voltál :)
2016. febr. 24. 19:41
 18/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem mondanám őket jónak, de mindenhol lehet kincsre találni. Nagyjából egy vagy két hónap alatt át szoktam fésülni a férfi-profilokat, és mindig megvan az a maroknyi, akivel kölcsönösen kialakulhat a vonzódás. Tudom, mi a gátja a hétköznapi együttélésnek, ismerem a hibáim, tudom, ki illik hozzám, innentől egész jól lehet szűkíteni a kört, és ehhez szoktam tartani magam, nem aprózódom fel olyanok miatt, akik szimpatikusak, és egyébként tök értékesnek tartom őket, de látom, hogy sajnos nem vagyunk kompatibilisek. Inkább, minthogy emiatt egy jó párkapcsolatot szalasszak el. Szóval szigorúan szűrök.
2016. febr. 24. 19:51
 19/22 anonim ***** válasza:
melyik társkereső oldalakról van szó lányok? :O :D
2016. febr. 24. 20:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Lassan 2 éve próbálkozok a netes társkeresövel,de hiába.Egyre jobban agyalok rajta hogy törlöm magam.Nagyon ritkán válaszoltak vissza.Hiába ha nem kellek senkinek azzal nem lehet mit kezdeni.26f
2016. febr. 24. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!