Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz manapság interneten egy átlagos fiúnak egy csinosabb nőt találni komoly kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2015. szept. 20. 18:57
1/21 anonim válasza:
Egyre nehezebb, hatalmas a piac, iszonyatosan sok faszi van fent a neten , és egy csinos lánynak rengetegen írnak, így a legjobbak közül is a legjobbat fogja választani, és ugye nagyrészt kép alapján sortíroznak az emberek.
2/21 anonim válasza:
Átlagos fiúként isten ments,hogy akár szemet vess egy csinosabb nőre! Válogatni csak a kib..ott nőknek szabad, nem tudtad?
3/21 anonim válasza:
Nehéz, de nem lehetetlen. Ha normális képet teszel ki magadról és eljutsz egy találkozóig a nővel, akkor bármi lehet.
4/21 A kérdező kommentje:
2. Miért nem szabad, milyen hülye dolog ez? Miért ne szabadna válogatni, igenis válogatok!!!!
2015. szept. 20. 19:01
5/21 anonim válasza:
Átlagos testalkatú(kicsit vékonyabb, de jóképű) fiú vagyok. Nekem általában visszaírnak a csinos lányok, randiztam is már párral, meg volt akivel össze is jöttem egy rövid időre, de a komoly kapcsolat az más tészta, olyat még nem sikerült kialakítanom netes ismerkedésből.
6/21 anonim válasza:
A nők szerint ha átlagos vagy,akkor érd be átlagossal, vagy átlag alatti nővel, ők találták ezt ki, rájuk haragudj,ne rám! :)
7/21 anonim válasza:
6 ! vagy a jó tanácsuk add lejjebb az igényeket és lesz csajod! hagy én döntsem el milyen barátnőt szeretnék nem fogok olyannak járni aki nem vonz
8/21 anonim válasza:
ja, hát nekünk lejjebb kell adni,de a nők nehogy már beérjék akárkivel. A ló..szt nem fogok olyannal összejönni,aki nem tetszik!
9/21 anonim válasza:
Megnyerő személyiséggel szerintem sima ügy. De mondjuk attól függ, hogy plázacicát szeretne-e vagy tényleg egy csinos nőt. :) Előbbi a nehézkes ilyen esetben, mert ők tényleg a 'legjobb' pasiknak fognak csak visszaírni.
10/21 anonim válasza:
Nagyon nehéz, mivel ha megnézed a regisztrált tagok összetételét, általában láthatod, hogy körülbelül kétszer annyian vannak a férfiak, mint a nők.
A helyzetet pedig tovább nehezíti, hogy a fent lévő férfiak 90%-a csak egyéjszakás kalandot akar és ezt a nők is nagyon jól tudják.
Pokolian nehéz ismerkedni a neten. Viszont ha nem vagy túl kövér, esetleg túl vékony és sikerül valami jó tengerparti (vagy esetleg hasonlóan gazdagságot sugárzó helyen készült képet csinálnod), akkor lehet sikered a nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!