Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz manapság interneten egy átlagos fiúnak egy csinosabb nőt találni komoly kapcsolatra?
Nagyon nehéz, mivel ha megnézed a regisztrált tagok összetételét, általában láthatod, hogy körülbelül kétszer annyian vannak a férfiak, mint a nők.
Azért nem, szerintem van ahol több a nő pl keresztény társkeresők
Mi az, hogy a nők találták ki, hogy a férfiak nem válogathatnak?
A nők nem találnak ki semmiféle szabályokat, egyszerűen a darwini "survival of the fittest" érvényesül a társkeresésben is: ha egy nőnek udvarol 10 pasi abból kiválasztja a számára megfelelőt, a többit ejti. Lehet hogy neki nem a leggazdagabb, legjóképűbb kell, hanem más izgatja (intelligencia, családcentrikusság stb) így elvileg átlagos srácnak is lehet esélye.
De azért hadd döntse már el a nő, hogy a jelentkezők közül ki kell neki.
Na most, én megértem hogy a férfiak is válogatni akarnak, ezért első körben a legcsinosabb lányoknak írnak. Csakhogy míg egy csinosabb nőnek írnak tízen húszan vagy ki tudja hánynak, tehát nagy a verseny addig lehet, hogy egy kevésbé csinosnak kevesebben és ott esélye is lenne egy átlagos, vagy esetleg átlag alatti fiúnak.
Tehát nem mi találtuk ki, de ha a józan ész alapján mérlegeljük a dolgokat, akkor a gyakorin síró fiúkáknak akik azon keseregnek, hogy senkinek sem kellenek, csak azt tudjuk javasolni, mint egy lehetséges megoldást hogy adják lejjebb az igényeiket, ha annyira akarnak barátnőt.
Érthető, hogy mindenki számára vonzó társat keres. Senki nem mondta hogy ehhez a nőknek több joga van mint egy férfinek. De ha nekem tíz, húsz adonisszal kéne harcba szállnom egy nő kegyeiért vagy 5 másik, hozzám hasonlóan átlagos sráccal én az utóbbit választanám. Vagy az egyedüllétet. De akkor meg nem azon keseregnék, hogy "a nők kitalálták, hogy én nem válogathatok". Nem a nők találták ki, az élet adja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!