Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nőnek sokkal nehezebb komoly kapcsolatot találni interneten mint egy átlagos pasinak?
Én egy átlagos srác vagyok. 22 éves.
Te szerinted, ha én átlagos vagyok, engem észrevesz egy átlagos csaj? Visszaír nekem egy átlagos csaj?
Na ne viccelj!
Látod és komoly kapcsolatot akarok/akartam, 6 év alatt válaszolt kb 3 csaj az elküldött 1000+ levelemre.
Esélyt se adtak arra, hogy megismerjenek.
Manapság is ugyan ez a helyzet, írok 1-2 nek aki megtetszik, de válaszra se méltat. A legújabb, hogy olvasás nélkül törli a levelemet, anélkül, hogy az adatlapomra ránézne, vagyis a kis 15x15px méretű fotóról eldönti, hogy mi van.
Ennyit a társkeresőkről!
Na, na! A nők azért buknak csak itt, mert rögtön kiválasztják a legsármosabb, leszebb csávót aki lehet csak odabüffentett egy "hö gyere mán szexőőőőni"-t de hát biztos majd megváltozik.
A 2-3 oldalt író Dr.Szemernyei Sándor fiatal orvost pedig elajtják a "b**is" szövegével együtt.
Akkor úgy néz ki az alacsony IQ/EQ szint 30 alatt divat, sőt az a közönséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!