Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szakítotok időt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítotok időt az ismerkedésre, párkeresésre?

Figyelt kérdés
Ha az ember 8 órát dolgozik (plusz utazás melóba-haza), 8at alszik, 4-5 óra elmegy maszek melókkal, háztartással, bevásárlással, intézkedéssel, akkor marad kb. 3 óra szabad ideje. Ebbe bezsúfolja a hobbit, edzést, ilyesmiket. Jó esetben azért néhanap szeretne talán megnézni egy filmet vagy sorozatot. Mikor szakít időt a párjára, illetve párkeresésre, vagy általában egyáltalán társas életre? Senki sem akar "hétvégi barátnő/barát" lenni. Mások hogyan oldják ezt meg 30 év körül?

2017. ápr. 11. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:
17%

Úgy oldom meg, hogy nincs csajom, csak szexpartnerem.

Épp azért, mert a világon nincs annyi idő, amennyivel egy nő megelégedne, hogy vele töltöd, ha napi 24 órát lennél vele, egy idő után azt is kevesellné.

Nekem meg ebből elegem lett, hogy nincs időm egy nő miatt a hobbijaimra, se semmi másra, állandóan veszekedni kell rajta, bárhova megyek. Úgyhogy direkt olyan kapcsolatra utaztam, ahol szó nem lehet arról, hogy a nyakamra nőjön a csaj, se összeköltözés, se semmi, néha amikor kedvünk van, találkozunk, esetleg valami vacsi, mozi is belefér éppen, aztán vagy nálam, vagy nála töltjük az estét, és ennyi.

Nekem ez így kényelmes.

2017. ápr. 11. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha irodai melód van, akkor esélyes hogy jut időd közben is a telefonodra, vagy a gép előtt internetre.

Amikor utazol a melóba/melóból, akkor sem fagy le a tested. Elő a telefont, aztán fel társkeresőre, tinderre, vagy messengerre beszélni az aktuális ismerkedési alannyal.

Most ezek csak példák, erről még bőven lehetne írni. De meg lehet oldani.

27/F

2017. ápr. 11. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
A múltkor a sok okos jött mind hogy ők kemény egyetemi szak mellett dolgoznak, heti 5 nap gyúrnak, tanulnak, önkénteskednek, a bartánőjükkel napi kétszer 3 órán át gyűrik a lepedőt, mellette patyolat a háztartás, magukra főznek, persze rendszeresen buliznak is és hogy ne unatkozznak elolvassák még a háború és békét is visszafelé. Kétszer, mert miért ne.
2017. ápr. 11. 13:23
 4/7 anonim ***** válasza:
11%

Nálam a fentiek meg vannak még fűszerezve maszek melóval, vállalkozás kiépítésével, hogy meglegyen a megfelelő egzisztenciám. Mert mint tudjuk, enélkül szóba sem állnak...

Meglesz az egzisztencia, és? Időm egy szál se lesz párkapcsolat fenntartásra.

Akkor meg azért lesznek problémák. "Jó jó édesem, van pénzünk, jól élünk, de nem ülsz a szoknyám mellett 0-24-ben, ezt én nem bírom tovább"

Szar az egész!

2017. ápr. 11. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
12 órát dolgozok, mégis van párom és tudtam vele anno ismerkedni. Akarni kell és ennyi. Ha volt 1-2 nap szabadidőnk, együtt töltöttük.
2017. ápr. 11. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Én neten ismerkedek. Hányadék ábrázattal szoktam félálomban az ágyból, mert praktikus, aztán elég egyszer a héten a rendes randi előtt felkészülni. Akkor természetesen kicsípem magam.

A kínálat elég gyér, de ez van, nekem nincs erőm minden áldott nap tetőtől talpig kirittyentve felvillantani a "pasit keresek" táblát. Nem is értem a többi nőt, akik napi 8+2 óra munka, utazás, +1-2 óra edzés, alvás, főzés, takarítás és minden egyéb sz.r mellett képesek vidáman órákig szépítkezni. Hogy? HOGY? :D Szívesen előretekerném az időt arra, amikor már csak együtt élek azzal a pasival, és az a problémánk, hogy ki vigye le a szemetet. De ha szexel velem smink nélkül is, bánom is én, leviszem. :D

Hát... Visszaolvasva ez... Felettébb "romantikus". De legalább van egy dagadt macskám, és ha etetem, szeret. :'D

2017. ápr. 11. 16:38
 7/7 anonim ***** válasza:

mindenkinek arra van ideje amire időt szán.

Amúgy meg ha nem fér abba a 3 órába bele egy nő neked, akkor inkább ne ismerkedj!

2017. ápr. 11. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!