Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírok természetesen, könnyed szemlélettel
tekinteni az ismerkedésre, párkeresésre?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kb olyan színben tűnik fel előttem ez az egész, mintha az egy gyűrűt kéne mordorba vinnem. Most is, van egy lány, aki más városban él, de nagyon tetszik, sokat beszélünk, és minden nap azon rettegek, hogy összejön ott valakivel, és megint hoppon maradok.. De ez csak egy példa, minden ilyen helyzetben állandóan görcsölök, mintha az életem múlna rajta (bár végülis a boldogságom múlik, szóval nem is akkora különbség).
2012. dec. 3. 11:03
1/9 anonim válasza:
Miért nem hívod el valahova?
2012. dec. 3. 11:05
2/9 A kérdező kommentje:
Messze lakik, hétköznap nem tudunk találkozni. Hétvégén meg egyébként is látni fogjuk egymást, bár nem kettesben.
2012. dec. 3. 11:07
3/9 anonim válasza:
Én meg azon görcsölök, hogy lehet soha nem találkozok olyannal, akibe beleszerethetek és ez kölcsönös.
2012. dec. 3. 11:10
4/9 A kérdező kommentje:
Hát tképpen én is.. Mert ha mondjuk bíznék abban, hogy én tetszem neki a legjobban, akkor nem félnék, hogy közben valaki mással jön össze. Persze ebbe az egészbe meg a logisztika is beleszámít.
2012. dec. 3. 11:12
5/9 anonim válasza:
Ha szerelmes lenne beléd, akkor nem jön össze mással. Te szereted, vagy inkább a hoppon maradástól félsz?
2012. dec. 3. 11:14
6/9 A kérdező kommentje:
Azért még annyira régóta nem ismerjük egymást, hogy "szerelmes" legyen bármelyikünk. De hát manapság egy kapcsolat kezdetével ezt szerintem 100-ból egyszer várják meg, elég a kezdeti vonzalom, a szerelem meg majd kialakul.
Szóval igen, a hoppon maradástól félek, hogy újabb szöget vernek az önbizalmam koporsójába, és újabb lehetőségről maradok le, hogy boldog legyek.
2012. dec. 3. 11:16
7/9 anonim válasza:
Igen, sajnos én is hajlamos vagyok "görcsölni". Ha nem szeret: jaj, mit csináltam rosszul, hiszen én szeretem őt. Ha szeret: ez túl szép, hogy igaz legyen, úgyis megváltoznak az érzései. (Sajnos amire nagyon rágörcsöl az ember, azt el is szúrja, úgy tapasztaltam.)
Nehéz felfogni ezt annyira könnyedén, mint sokan teszik. Próbálj meg arra gondolni, hogy a boldogságod nem ezen múlik, és elfogadni, hogy a kapcsolat alakulását nem te irányítod. Az, hogy neked fontos az a lány, az már önmagában jó érzés :) aztán próbáld meg nyitottan fogadni, lesz, ami lesz.
23F
2012. dec. 3. 11:31
8/9 anonim válasza:
"mintha egy gyűrűt kéne mordorba vinnem" - ez jó! :-D Látom, humorod az van, ezzel tudnál is hódítani!
Talán azért görcsölsz, mert még nincs sok tapasztalatod lányok terén, ilyenkor természetes is. Gondolj az előnyös tulajdonságaidra, és ezeket "mutasd be" a lányoknak! Ha az a bizonyos lány nem is figyel fel rád (ami sajnos megeshet, kétesélyes a dolog, de próbálkozni mindenképp megéri!), valamelyik másik biztosan! Minden lánynak más tetszik, tehát vannak egy páran, akiknek épp te lennél a "tökéletes"!
24/N
2012. dec. 3. 12:22
9/9 anonim válasza:
Ábbbszolúúte jellemfüggő dolog. Nekem sem öröm a nőzés. Nem, külsőleg nincsenek gondok, és nem, soha egy sem utasított el. Én kerülöm őket, mint a csótányokat. Egyszerűen az ilyen hozzáállású emberk kattantak. Pedig igaz, pedig vannak jószerivel, akik ezt az egész szarságot vizsgadrukknak élik meg, ahelyett hogy laza szórakozás lenne. Alapvetően ott annak a gondok, ha a férfi nembe tartozol. Jobban kell kapáloznod mint emezeknek. Amúgy meg alapvető probléma,hogy az ilyen emberek ahhoz szoktak hozzá sok esetben, hogy anyuék, apuék előteremtenek mindent, nekem csak a karomat kell nyújtanom érte. Sajnos a nőket nem tudják produkálni. Azoknál nem csak jogaim és elvárásaim lehetnek, hanem sajnos meg kell szerezni, fel kell csípni őket. Ez meg meló. A meló meg bűzlik sok szituációban. Főleg ha kiszámíthatatlan a kimenetele a próbálkozásnak. Vannak akik nem kockázatvállalósok. Ezek szarnak is bele az ilyen szituációkba. Egyedül vannak, vagy kájnők társaságát keresik, ami már közelebb van a csak jogom van felfogáshoz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!