Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők csak annyi pénzt várnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők csak annyi pénzt várnak el amit ők is megkeresnek?

Figyelt kérdés

Kétlem hogy amik itt írják hogy 600 e - 1,5 Misi között keresnek az igaz lenne!

Amúgy két átlag fizus férfi és nő 350 -350 ezerrel együtt szerintem megtudna élni. Nem luxusban de ha szeretik egymást.. itt meg azzal jöttök ha nincs mondjuk havi 800 ezre a hapsinak akkor instant elutasítást adtok neki.

2023. szept. 16. 08:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
29%
Ha ilyen jól lehet keresni , akkor miért szidja mindenki a kormányt?
2023. szept. 16. 09:57
 22/40 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk azért, mert szar az oktatás, egészségügy, a tomegkozlekedes? Mert az oligarchak kilopjak a szemünket?
2023. szept. 16. 09:59
 23/40 anonim ***** válasza:
0%
Ezt honnan tudod?
2023. szept. 16. 10:03
 24/40 anonim ***** válasza:
86%
Attól hogy az én fizetésem, amit egy kormányfüggetlen cégtől kapok jó, attól még rengetegen nem kapnak ilyen fizut, másrészt nem ez az egyetlen dolog, amit egy kormány el tud b.szni
2023. szept. 16. 10:18
 25/40 anonim ***** válasza:
27%
Én igen. Nettó 750-et keresek, ezt a férfjem is tudja hozni. Ez egy bp-i multinál egy sima középvezetői szint (én pénzügy, ő IT), bár nyilvan tudjuk, hogy a magyar átlag nem ez.
2023. szept. 16. 10:31
 26/40 anonim ***** válasza:
60%
23-mit?
2023. szept. 16. 11:04
 27/40 anonim ***** válasza:
89%

Azért kemény a kép itt... Mérnök páros vagyunk a férjemmel, de sosem mondanék olyat, hogy egy 800 nettós fizetés ma már átlag budapesti viszonylatban. Értem én, hogy van olyan, aki ezt megkeresi, de amúgy ti zsákban éltek!??

A kérdésre is válaszolva, nekem anno (8-10 éve) az volt az elvárásom, hogy hasonló életszínvonallal, célokkal, értékrenddel és ambíciókkal rendelkezzünk a leendő párommal. Az elején ő keresett többet, hiszen régebb óta dolgozott. Aztán évek óta én kerestem többet, amikor gyesre mentem, de sosem okozott ez gondot köztünk. Nagyon régen közösnek tekintjük már a bevételeinket, ugyanúgy örülünk annak, ha én hozok haza többet, mint amikor ő. Nekem ez a fontos és az, hogy toljuk előre egymást, együtt küzdöttünk meg mindenünkért és valahogy mindig jól alakultak a dolgaink. Borzasztó egyforma a hozzáállásunk. El sem tudnám képzelni máshogy.

2023. szept. 16. 11:26
 28/40 anonim ***** válasza:
13%

27

Szerintem inkább az a kemeny kép, hogy van aki szerint 600 ezer forint sok pénz!

2023. szept. 16. 12:15
 29/40 anonim ***** válasza:
0%

27

Bármelyik multinál ennyi az átlag pedig

2023. szept. 16. 12:22
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
600 ezer nekem már egy álom fizetés lenne, soha többé nem panaszkodnék pénz miatt, sőt már 400-nál is összetenném a két kezem és minden igényemet kielégítené, szóval kinek mi a sok. Nekem az már sok
2023. szept. 16. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!