Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők csak annyi pénzt várnak el amit ők is megkeresnek?
Kétlem hogy amik itt írják hogy 600 e - 1,5 Misi között keresnek az igaz lenne!
Amúgy két átlag fizus férfi és nő 350 -350 ezerrel együtt szerintem megtudna élni. Nem luxusban de ha szeretik egymást.. itt meg azzal jöttök ha nincs mondjuk havi 800 ezre a hapsinak akkor instant elutasítást adtok neki.
Azért kemény a kép itt... Mérnök páros vagyunk a férjemmel, de sosem mondanék olyat, hogy egy 800 nettós fizetés ma már átlag budapesti viszonylatban. Értem én, hogy van olyan, aki ezt megkeresi, de amúgy ti zsákban éltek!??
A kérdésre is válaszolva, nekem anno (8-10 éve) az volt az elvárásom, hogy hasonló életszínvonallal, célokkal, értékrenddel és ambíciókkal rendelkezzünk a leendő párommal. Az elején ő keresett többet, hiszen régebb óta dolgozott. Aztán évek óta én kerestem többet, amikor gyesre mentem, de sosem okozott ez gondot köztünk. Nagyon régen közösnek tekintjük már a bevételeinket, ugyanúgy örülünk annak, ha én hozok haza többet, mint amikor ő. Nekem ez a fontos és az, hogy toljuk előre egymást, együtt küzdöttünk meg mindenünkért és valahogy mindig jól alakultak a dolgaink. Borzasztó egyforma a hozzáállásunk. El sem tudnám képzelni máshogy.
27
Szerintem inkább az a kemeny kép, hogy van aki szerint 600 ezer forint sok pénz!
27
Bármelyik multinál ennyi az átlag pedig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!