Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy lekopnak aztán miután már nem foglalkozok velük megkeresnek?
Figyelt kérdés
Már nem ez az első alkalom...több olyan férfival is volt dolgom akik egy idő után magyarázat nélkül eltűntek én sokáig kerestem őket írtam nekik és ami a legrosszabb könyörögtem...viszont eltelt kis idő tovább léptem nem is akartam már küzdeni és akkor a legváratlanabb pillanatba írtak és jelenleg is ez a helyzet..tényleg igaz lehet hogy amint lemondasz valakiről egyből megkapod?2018. márc. 4. 10:50
1/6 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet. :( ilyenek a pasik. . .
3/6 anonim válasza:
Nem kellesz nekik most sem, csak épp nem akad más, unatkoznak, hiányzik nekik, hogy valaki odalegyen értük és könyörögjön nekik(ez növeli az egojukat).
4/6 anonim válasza:
Nem, nem a férfiak ilyenek.
Azok a pasik ilyenek, akik tucatnyi nőt pörgetnek, és mikor éppen üres az este, akkor megkeresnek téged is. Persze, mivel mindnyájan ugyanarra a pár %-ra hajtotok, így ne csodáljátok, hogy 1-1 konkrét nőre nem jut sok ideje annak a pár %-nak.
6/6 anonim válasza:
Ahogy a #4-es hozzászóló is írja, ezekről a férfiakról valahogy mindig az derül ki, hogy nem a kondi miatt, nem a meló miatt, nem a PUBG miatt, nem anyuka-apuka miatt, nem a haverok miatt nem érnek rátok, hanem mert mellettetek másik három nőnek is csapja a szelet, akikről tudomásotok sincs, de ugyebár ez szerintetek totál elképzelhetetlen, vagy éppen borzalmasan nehéz felfogni, értelmezni, ezért nyomkodjátok veszettül a pirosat mindenkire, aki logikus magyarázatot talál arra, hogy mi okból vagytok megint hülyére véve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!