Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem foglalkozok a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem foglalkozok a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Én dolgozok, méghozzá két munkahelyen, hogy tudjam fedezni kettőnk kiadását. A barátnőm nem dolgozik (soha nem is dolgozott, neki havi 5 nap szabadságra lenne szüksége állítása szerint női okok miatt amit nyilván sehol nem adnak meg kb.), és azt akarja, hogy én is kevesebbet dolgozzak, hogy többet tudjak vele törődni. Tehát kb. napi 4 órát. Azt mondta mások is tudnak kevés idő alatt sokat keresni. Mindeközben vannak olyan elvárásai vannak, hogy újépítésű lakást béreljünk, vegyünk mindenből újat (új bútor, új ruha, stb.), vegyünk avokádót, 1000 Ft-os bort, Coca Colát, teljes kiőrlésű lisztet, tönkölybúza kenyeret. Szerintetek mit kéne tennem? Én tudom, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. 30F / 28 L
2017. okt. 31. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
:| Te mindent megteszel. Ha azt akarja hogy több legyen, és többet legyen vele foglalkozva, akkor menjen el dolgozni. A női "baj" nem kifogás. Van már fájdalomcsillapító, vagy fogamzásgátló. És voálá. Megoldódott a probléma.
2017. okt. 31. 17:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Részmunkaidőben tudna dolgozni nyilván így is.

Illetve van olyan munkakör, ahol meg lehetne oldani ezt is, ha nagyon akarná.

Nekem is volt pár év az életemben, amikor nagyon problémásak voltak "azok a napok", volt, hogy nem tudtam bemenni munkába, mert végighánytam az egész napot. De attól a többi munkanapon még jártam dolgozni.

Látta orvos?

Mi a szakmája? Végezhetné a munkáját esetleg határidőre és nem órabérre?

2017. okt. 31. 17:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretsz egy ilyen nőn? A leírásból annyit látok, hogy van egy normális fickó, aki "kapcsolatban" van egy érdekemberrel, egy nőnek csúfolt lénnyel. Egy kapcsolat értékét a tárgyi dolgok meglétében méri. Szerintem tudod a választ - add ki az útját, egy 50 feletti menő vállalkozóval majd megtalálja a számítását. Tuti, hogy abban az esetben majd nem fogja zavarni a párja túlzott elfoglaltsága :D
2017. okt. 31. 17:16
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Durva leszek de őszinte! A baràtnőd add egy milliomos kèjencnek! Te meg ne szakìtsd meg magad 2helyen egy pènzèhes nő miatt! A havi 5nap szabira majd a hölgyek ìrnak. Több időt töltsetek együtt èrthető unatkozik! Nincs munkàja, nincs mivel lefoglalja magàt! Igènyek remèlem a fent emlìtett valószînűleg öregúr abban az 5 napban úgy popsija tolja cserèbe hogy 2napig jàrni se tud.
2017. okt. 31. 17:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
És miért is vagy vele?
2017. okt. 31. 17:24
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Én sosem értettem, hogy lehet így megvezetni egy pasit... Keress egy normális nőt! Annál bénább kifogása nem volt a munkakerülésre, hogy menstruál? Ez a hét vicce! Ne legyél palimadár.
2017. okt. 31. 17:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Exem jut eszembe, 17évesen besikerűlt a lánya , gyerek apja nem fizetett tartásdìjat. Exemet szülei elzavarták dolgozni. 5hónapja voltunk együtt amikor megunta a munkát de nem rúgtàk ki ő mindig talált okot, hogy leszámoljon. Aztán persze valahogy èn fizettem mindent, mert mi kis család vagyunk (külön laktunk) ő neki meg olyan szar èlete van , hogy a cigi alanyi jogon jàr! Szilveszterkor szakìtottunk január 22 körűl bejön hozzám "megnèzni az új szőnyeget" fel is avattuk vagy 2 menettel. Reggel kinyögte közös albèrletet akar mert anyukája sokat veszekszik vele! Mondom miből ? Családiból ami nem kell a gyereknek beadja rezsibe meg megy tanfolyamra ahol fizetèst kap!Cigijère nem lett volna elèg! Utánam összejött egy pasival, pasi hozta vitte a gyereket szerette vigyàzott rá , ő meg közben egy lóvèsabb pasival volt tanfolyam helyett.
2017. okt. 31. 17:44
 8/11 A kérdező kommentje:

Az igazság az, hogy én heti kétszer eljárok teniszezni. Egyszer hétköznap edzek heti 1 órát este, évközben szombatonként meg 20-25 alkalommal szoktam részt venni versenyen, ami mindennel egybe véve 5 órát tart. Nekem ez a hobbim, de még ha ezt is elvennék tőlem, akkor már tényleg minek élek. Bármikor eljöhetne megnézni, de őt a sportok nem érdeklik egyáltalán. Ennyi külön töltött idő van, nem járok kocsmázni, haverokkal kártyázni vagy miegyebek, tényleg semmi.

Elején jól éreztem magam vele, persze akkor még nem tudtam, hogy ilyen, magyarán eléggé bezárkózott, és főben járó bűnnek tartja ha pár órára elmennék valahová. Szokott is veszekedés lenni a tenisz miatt. De a legjobb, hogy a munka miatt is, úgy csinál, mintha örömlányokhoz járnék, pedig dolgozok!

Azt hiszem, tényleg én vagyok az ostoba, de kell a megerősítés.

2017. okt. 31. 17:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem szakíta vele, nem érdemel meg ez a nő.

Sok nő örülne egy ilyen pasinak, mint te.

Nőként írom.

2017. okt. 31. 19:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Szakíts* elnézést
2017. okt. 31. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!