Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért/mitől nem szexelunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért/mitől nem szexelunk barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 3 éve együtt vagyunk.

Az utóbbi időbe egy kicsit nehézkesen vagyunk van 1-2 probléma, anyagilag is nehézkes egy kicsit most, neha veszekszünk már nem olyan sűrűn. Szex 0.. Próbálok hozzá közeledni, kezdemenyezni de vagy fáradt vagy nincs kedve vagy más..

Kérdeztem mitől nem, és igazábol okot nem tud rá mondani nem tudja.

Ő kibírná sokáig szex nélkül.

Valakinek van ebbe valami tapasztalata?

Hogy megcsalna azt nem hinném. Vagy velem van a probléma? Szeretem nagyon, de leget el kellene engednem, hogy mással lehet jobban érezné magát, probléma mentesen?

2017. jún. 9. 10:41
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mondtam neki idővel megoldódnak a problémák nyugtatgattam, de úgy tűnik nem nagyon ad erre. Mind 2-en 25 évesek vagyunk
2017. jún. 9. 10:44
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem itt a klasszikus "csak te nem szexelsz, ő igen" verzió van, ha érted a célzást.
2017. jún. 9. 10:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Amit most csinálsz, azt jól teszed. Vannak időszakok, amikor egy kicsit nehezebb, neked is lesznek. Ilyenkor a komolyabb pasik azt szoktál csinálni, hogy néha összebújnak párjukkal, csak éppen simogatásra, pettingre, de nem eröltetik a szexet, viszont többször masztiznak. Legyél vele türelmes és megértő, többször segíts neki egy-egy jó szóval és főleg Pozitív Töltésekkel, bátorítással, Önbizalomnövelő szövegekkel (pl. a mlm-es oldalakon és könyvekben sok ilyet találsz), youtube-os videók is vannak önbizalom növelésről, neki is mutass egy párat, te is nézzed őket és egy-egy mondatot mondj neki minden nap, nevettesd meg erős poénokkal, minőségi komédiákkal (pl. 80-90-as évekből). Így biztos meg fog jönni a kedve és téged is közelebb enged :)
2017. jún. 9. 11:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Olyan is elhagyta a száját, hogy ha nem működik és megunjuk egymást akkor tovább állunk.. Nem egy bíztató dolog ilyet hallani akivel egyutt élsz és amit szeretsz.. Szerintetek ez normális? Kezdem úgy érezni, hogy ő már nem szerelmes nem kötődik, vonzódik hozzám. Szeretni szeret mint embert de ennyi. Így érzem.
2017. jún. 9. 11:09
 5/12 A kérdező kommentje:

Mordegard azt mondod megcsal akkor. Jól mondom?

És ha ezt feltételezed ezt mégis, hogy derítsem ki szerinted?

Nekem olyan tipp kellene erre amivel megtudok bizonyosodni erről!

2017. jún. 9. 11:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Nálunk hasonló a helyzet.

Én vagyok egy lány, 2 éve vagyunk együtt és van egy problémánk, ami engem nagyon nyomaszt, őt is. A probléma elött kb. heti 3szor volt szex, most kb hónaponta 2szer. Egyszerüen nem kívánom a szexet, de nem azért, mert nem szeretem, mással se kívánnám. Igazából én se tudom, hogy miért, csak nem.

A barátom szerencsére nagyon türelmes, megértő.

De ez csak a mi helyzetünk, szóval lehet, hogy nálatok nem így van, nem tudom.

Mondjuk amit írtál, hogy azt mondta, hogy ha nem működik akkor továbbálunk, az engem aggasztana.

2017. jún. 9. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem pl honapok ota nincs kedvem szexelni, de nem csalom meg a parom. Egyszeruen nincs kedvem, nem kivanom a szexet. Nem biztos, hogy tul kell ezt gondolni.
2017. jún. 9. 12:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, arra kapsz rögtön, hogy biztos megcsal, de arra nem, hogy kicsit kényeztesd lelkileg...

Iktassatok be randi estéket. Vagy csak menjetek el együtt sétálni, kirándulni, fagyizni, piknikezni. Próbáljatok kiszakadni a hétköznapokból, eltölteni úgy pár órát kettesben, hogy távol vagytok a problémáitoktól.

2017. jún. 9. 12:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy megcsal - rosszabb a helyzet: már nem szeret.
2017. jún. 9. 18:23
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk is ez a helyzet, én vagyok a nő. Kívánom a szexet, csak nem vele. Nem csalom meg, inkább elvagyok szex nélkül. Olyan dolgai vannak, ami miatt a szememben nem férfi. Kiábrándító.
2017. jún. 11. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!