Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért/mitől nem szexelunk barátnőmmel?
Barátnőmmel 3 éve együtt vagyunk.
Az utóbbi időbe egy kicsit nehézkesen vagyunk van 1-2 probléma, anyagilag is nehézkes egy kicsit most, neha veszekszünk már nem olyan sűrűn. Szex 0.. Próbálok hozzá közeledni, kezdemenyezni de vagy fáradt vagy nincs kedve vagy más..
Kérdeztem mitől nem, és igazábol okot nem tud rá mondani nem tudja.
Ő kibírná sokáig szex nélkül.
Valakinek van ebbe valami tapasztalata?
Hogy megcsalna azt nem hinném. Vagy velem van a probléma? Szeretem nagyon, de leget el kellene engednem, hogy mással lehet jobban érezné magát, probléma mentesen?
Mordegard azt mondod megcsal akkor. Jól mondom?
És ha ezt feltételezed ezt mégis, hogy derítsem ki szerinted?
Nekem olyan tipp kellene erre amivel megtudok bizonyosodni erről!
Nálunk hasonló a helyzet.
Én vagyok egy lány, 2 éve vagyunk együtt és van egy problémánk, ami engem nagyon nyomaszt, őt is. A probléma elött kb. heti 3szor volt szex, most kb hónaponta 2szer. Egyszerüen nem kívánom a szexet, de nem azért, mert nem szeretem, mással se kívánnám. Igazából én se tudom, hogy miért, csak nem.
A barátom szerencsére nagyon türelmes, megértő.
De ez csak a mi helyzetünk, szóval lehet, hogy nálatok nem így van, nem tudom.
Mondjuk amit írtál, hogy azt mondta, hogy ha nem működik akkor továbbálunk, az engem aggasztana.
Kérdező, arra kapsz rögtön, hogy biztos megcsal, de arra nem, hogy kicsit kényeztesd lelkileg...
Iktassatok be randi estéket. Vagy csak menjetek el együtt sétálni, kirándulni, fagyizni, piknikezni. Próbáljatok kiszakadni a hétköznapokból, eltölteni úgy pár órát kettesben, hogy távol vagytok a problémáitoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!