Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezebb lesz ha összeköltözök a barátnőmmel?
34 évesek vagyunk és szüleimnél lakok.
Barátnőm már össze akar költözni 3 év után, de kicsit félek a költőzéstől, mert eddig jól megvoltam így, hogy anyukámmal laktam. Félek hogy nehezebb lesz most.
Húha, ez így nehéz, hisz te vagy anyuci pici fiacskája, szeme fénye, akinek még 34 évesen is ki van nyalva a s..gge és fél elköltözni otthonról.
Tudod, akkor maradj is anyád nyakán, a csajt pedig dobd, mert egy tökösebb határozottabb srácot érdemel nálad, aki nem ennyire nyámnyila, hogy anyuci szoknyája alá bújik, ha az összeköltözésről van szó.
Te nem párt hanem pótanyát keresel magadnak, mert még éretlen kisgyerek vagy.
Így soha nem fogja egy nő nőként érezni magát melletted.
Ne haragudj!
Csatlakozom a előttem szólókhoz. Gyerek vagy!
Nem csak hogy az elköltözéshez vagy gyerek, hanem a saját élethez és egy párkapcsolathoz is!
A párod biztosan szívesen "vigyáz" majd rád, vagy felolvas pár esti mesét, cumit ad a szádba, stb.
Szegény csaj.Már látom előre,hogy anyuci főztje mindig jobb lesz.
Alapjában véve nem nehéz a közös élet,de ilyen mentalitással lesznek gondjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!