Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők csak annyi pénzt várnak el amit ők is megkeresnek?
Figyelt kérdés
Kétlem hogy amik itt írják hogy 600 e - 1,5 Misi között keresnek az igaz lenne!
Amúgy két átlag fizus férfi és nő 350 -350 ezerrel együtt szerintem megtudna élni. Nem luxusban de ha szeretik egymást.. itt meg azzal jöttök ha nincs mondjuk havi 800 ezre a hapsinak akkor instant elutasítást adtok neki.
2023. szept. 16. 08:12
1/40 anonim válasza:
Én 800-at keresek nettoban. És igen, annyit várok el, amennyit én is a kapcsolatba tudok tenni.
2/40 anonim válasza:
1-es hány éve keresgélsz partnert?
4/40 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Teljesen igazad van, 300 körüli reális, de ha két ember szereti egymást, az onnan látszik szerintem, hogy ha nincs semmi se akarják egymást kinyírni.
5/40 A kérdező kommentje:
3
🤡 el is hisszük neked
2023. szept. 16. 08:24
6/40 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen elvárásom (más jellegűből viszont nagyon sok), és bár jelenleg egyetem miatt nem keresek annyit, ha otthagynám/befejezném/szüneteltetném, és lenne időm heti 40 órát dolgozni, akkor keresnék ennyit.
Nem keresek párt, már találtam.
7/40 anonim válasza:
Persze szellemíróként eltűnsz az éterben,szem elöl, ha nagyon kell a jövedelemkiegészítés:D
8/40 anonim válasza:
Nekem mindegy mennyit keres a férfi, éljen meg belőle, legyen hol laknia, ne kérjen kölcsön. Sose kérdeztem senkit hogy mennyit keres és én se válaszolok ilyenre.
10/40 anonim válasza:
Ember! 600-800 ezer forint, már semmi! Ez Budapesten teljesen átlagos bér. És igen, ennyot várok visszafele is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!