Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők csak annyi pénzt várnak el amit ők is megkeresnek?
Figyelt kérdés
Kétlem hogy amik itt írják hogy 600 e - 1,5 Misi között keresnek az igaz lenne!
Amúgy két átlag fizus férfi és nő 350 -350 ezerrel együtt szerintem megtudna élni. Nem luxusban de ha szeretik egymást.. itt meg azzal jöttök ha nincs mondjuk havi 800 ezre a hapsinak akkor instant elutasítást adtok neki.
Kedves 8-as Te egy nagyon szimpatikus hozzászóló vagy. Hatalmas Puszi, de tényleg, nem csak az az ici-pici puszika, hanem az az igaza, hátraesős fajta.
Na de nem fárasztok magammal itt senkit, indulok is kapálni, ott legalább nincs internet, se számítógép, se "mit írjak a k..va életbe, meg még a cigim is elfogyott".
Puszi
2023. szept. 16. 08:38
12/40 anonim válasza:
Bp-en ez nem egy kirívó bér multi környezetben. Sőt, még alul is vagyok fizetve.
Mindneki írja, és én csatlakozom! Diplomás, nyelveket beszélő emberek között , Bp.n ez konkrétan alulfizetett állás! Millio felett kereshetnék már, ha nem ragaszkodnék foggal körömmel az állásomhoz, ahol évente egyszer elég bejárni, és barmennyit lehetek otthonról
2023. szept. 16. 08:46
16/40 anonim válasza:
A nettó medián bér Magyarországon 270 ezer, tehát az "átlag" valójában ennyit keres.
Én egyébként debreceni vagyok, itt inkább 250 ezer az átlagfizu, de sokan, akik képesítés nélküli munkát végeznek, pl. eladók, még 200 ezret sem keresnek.
2023. szept. 16. 08:46
17/40 anonim válasza:
Honnan vam információd a medián bérről? Ezek nem publikus adatok, mivel a cégek az átlagot adják le meg az emberszámot.
2023. szept. 16. 08:53
18/40 anonim válasza:
Nem mindegyik nő várja el ugyanazt. Ezt érdemes lenne felfogni, mielőtt hülyeséget kérdezel.
2023. szept. 16. 09:04
19/40 anonim válasza:
Nagyjából egyenlően keressünk. Az sem jó ha sokkal többet keres a férfi és nem tudom tartani a lépést. Én 620 nettót+negyedéves bónusz, 13. fizu, cafeteria. Az ideális partner 500-1 millió között van számomra. Ha komolyra fordul, együtt élünk és valamelyikünk elkezd többet/kevesebbet keresni, megoldjuk, ott már nem gond(ha nem a megélhetésünk forog kockán, mert mondjuk egyikünk munkakerülő lesz) de startnak legjobb a hasonló bér, hasonló életszínvonal.
2023. szept. 16. 09:16
20/40 anonim válasza:
Nem mondom hogy legyünk egyenlőek, sem azt hogy valaki legyen kőgazdag. Én mindig olyanokkal ismerkedtem akikkel vagy egy szinten voltunk vagy ők kicsit alattam. Mivel én nem magamnak hanem a szüleimnek köszönhetem azt hogy könnyebben elindult a saját kis életem ezért ezt nem várom el senkitől se. Viszont engem sokkal inkább érdekel az hogy hogyan tud gazdálkodni a pénzzel. Van aki a jó fizut is hülyeségekre b*ssza el más meg a szarabb fizetésből is meg tud élni normálisan
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!