Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok által megadott férfi magassági limitek felszínességre vallnak?
#18: Igazából a hozzászólások és pontozások alapján oda jutottunk el, hogy a nők soha, semmilyen körülmények között sem felszínesek, de a férfiak mindenért IS gonoszak. Tök oké pl., hogy alacsonyabb férfiakkal szemben általánosítanak, de ha egy férfi általánosít, leakarjátok tépni a péniszét.
Szóval, lassan oda jutunk, hogy csak a válaszolók nemét nézitek, nem a válaszok tartalmát.
"de ha egy férfi általánosít, leakarjátok tépni a péniszét"
Ne álmodozz, még így sem nyúlnánk a kukacodhoz.
#25: Jajj. Ismét előbújt a paranoiás, elmebeteg énetek.
Én nem az incel vagy szűz válaszoló vagyok. Ezt nagyon benézted. Bár, tudom, nektek itt mindenki ez a kategória, aki nem az agymenéseteket nyomja, de ettől még nincs így.
#26: Többen is leírták? Ha már számonkérsz, hogy elolvastam e a válaszokat, te elolvastad őket? Én 1, azaz EGY választ találtam, ahol azt írták, amit mondasz. (Plusz egy olyat, ami konkrétumot nem írt, de a felszínességet elvonatkoztatta a külsőtől. Ergó, nem volt túl értelmes.)
Egyébként más kérdéseknél is, amikor férfi írt a külső elvárásokról, betámadta rengeteg nő.
Arról meg fogalmam sincs, hogy milyen áldozat narratíváról beszélsz.
#12 "Attól, hogy valaki nem tehet a rondaságáról, attól te jobban tudsz vonzódni hozzá?"
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!